16 / 05 / 2024

fransa Cannes tema istanbul tanıtımı

fransa Cannes tema istanbul tanıtımı

Cannes'da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM'de görücüye çıkan Tema İstanbul, yabancıların ilgi odağı oldu. Mesut Arslan, Rus, Yunanlı ve Polonyalı yatırım gruplarından ciddi işbirliği teklifleri aldıklarını söyledi...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Gayrimenkul sektörüne tam destek!

Fransa Cannes’da gerçekleşen MIPIM 2017’e yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Özhaseki, Türkiye’yi MIPIM’de temsil eden projelerin, dünyanın dört bir yanından gelen projelerin gerisinde olmadığını belirtti.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

MIPIM 2017'ye doğru gayrimenkulde fırsatlar toplantısı 8 Şubat'ta!

14 - 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da yıldız olmaya odaklanan gayrimenkul sektörünün büyük oyuncuları basın toplantısında buluşuyor.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM 2016 Fuarı’nda!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

fransa Cannes tema istanbul tanıtımı Haberi

fransa Cannes tema istanbul tanıtımı


TÜRKİYE'NİN en büyük karma projeleri arasında yer alacak Tema İstanbul, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM’de uluslararası arenada görücüye çıktı. Tema İstanbul'un bu yıl 25’incisi düzenlenen MIPIM'de yabancılardan yoğun ilgi gördüğünü belirten Genel Müdür Mesut Arslan, “2018 Dünya Futbol Şampiyonası Rusya’nın Rostov kentinde düzenlenecek. Rostov Yatırım Ajansı CEO’su’ndan buradaki yatırımlarda işbirliği olanaklarını görüşme talebi aldık. Ayrıca, Yunanistan’dan Euro Bank bizimle görüşmek istedi. Polonya’dan da yeni arsalar geliştirmek isteyen gruplardan da görüşme talepleri var" diye konuştu. Arslan, Halkalı Atakent'teki Tema İstanbul'da mart ayında 12 günde 57 dairenin satıldığını belirterek, "İstikrarlı bir satış grafiğimiz var. Konjonktüre rağmen toplamda 1853 adetlik satış rakamına ulaştık" dedi.


AVRUPA'NIN EN BÜYÜKLERi ARASINDAYIZ


Proje ortaklarından Kantur-Akdaş Yönetim kurulu Başklanı Ali Kantur, Avrupa’daki yatırımların büyüklüğünü görmek...