11 / 05 / 2024

fransa cumhurbaşkanı françois hollande

fransa cumhurbaşkanı françois hollande

Cumhurbaşkanı Gül'ün Tarabya Köşkü'nde, konuk Cumhurbaşkanı Hollande onuruna basına kapalı verdiği yemeğe ilişkin François Hollande'ın "Sayın Cumhurbaşkanı, sizi artık Versay Sarayı'nda bile ağırlamak zor olacak" dediği bildirildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çamlıca Camii inşaatına fikir!

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Isparta Şehir Hastanesi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta'da inşa edilen yeni şehir hastanesinin 573 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. Zabun, hastanenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

TÜROFED'den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 9 maddelik mektup!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), sektörün acil sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 9 maddelik talep formu sundu.

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatay mimari çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda "yatay mimariden yanayım" çağrısına mimarlardan destek geldi. Mimarlar, "Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirlerdeki yoğunluğu yaymak lazım. Sıra evler model olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaylalara sahip çıkmalıyız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karadeniz'in o güzel yaylalarında, gördüğüm çirkinliklerden çok derin üzüntü duyuyorum. Bu facialara bakanlık olarak, belediyeler, ilgili ve yetkili tüm birimler olarak iş birliği halinde izin vermemeliyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müteahhitler yolsuzluk yapıyor!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Şehircilik Şurası'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kot, denilen bir olay var. Bununla ne yazık ki müteahhitler, acımasız bir şekilde yolsuzluk yapıyor. " dedi.

fransa cumhurbaşkanı françois hollande Haberi

fransa cumhurbaşkanı françois hollande


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Tarabya Köşkü'nden İstanbul Boğazı'nı seyretti.  


Cumhurbaşkanı Gül'ün Tarabya Köşkü'nde, konuk Cumhurbaşkanı Hollande onuruna basına kapalı verdiği yemeğe ilişkin Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde fotoğraflar yayınlandı.


Fotoğraflarda, Cumhurbaşkanı Gül'ün ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın, Tarabya Köşkü'nden İstanbul Boğazı'nı seyrettiği görülüyor. 


Konuk Cumhurbaşkanı Hollande'ın, boğazı gördükten sonra "Sayın Cumhurbaşkanı, sizi artık Versay Sarayı'nda bile ağırlamak zor olacak" dediği...