02 / 05 / 2024

Fransa italyan duş

Fransa italyan duş

Fransa’da 2020 yılından sonra yeni ev inşaatlarında İtalyan duşunun zorunlu hale geldiği açıklandı.

Enerji krizi Almanya'yı kıskacı altına aldı! 'Duş almak yerine bez kullanın'

Almanya'da Fransa-İsviçre sınırında yaklaşık 11 milyon nüfusa sahip Baden-Württemberg eyaletinin başbakanı Winfried Kretschmann, bir gazeteye ülkesinin karşı karşıya olduğu enerji kriziyle ilgili bir röportaj verdi. Kretschmann, “Her zaman duş almak zorunda değilsin. Ne de olsa el bezi var, kullanı

Fransa’da yeni ev inşaatlarında İtalyan duşu zorunluluğu!

Fransa’da 2020 yılından sonra yeni ev inşaatlarında İtalyan duşunun zorunlu hale geldiği açıklandı.

21.MAPIC Gayrimenkul Fuarı 18 Kasım'da Fransa'da!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor.

Johnny Depp Fransa'daki evini satışa çıkardı!

Karayip Korsanları filminin yıldız oyuncusu Johnny Depp, Fransa'nın tatil beldesi St. Tropez'deki 37 dönümlük arazi üzerindeki kurulu olan 12 odalı, 12 banyolu evini 27 milyon dolara satışa çıkardı.

Başakşehir yeniden doğdu!

İstanbul'da 90'lı yıllardaki düzenli yapılaşma örneği olarak KİPTAŞ eliyle başlatılan kentleşme projesi, Başakşehir'i yarattı. Başta mahalle odağında yürütülen çalışmalar yayıldı ve yeni bir yaşam merkezi doğdu.

Fransa'da gecesi 75 dolara kiralık mağara!

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti, açık artırmada 1 dolara aldıkları mağara evi şimdi gecesi 75 dolara kiraya veriyor.

Silverline Fransa’yı da ihracat zincirine ekledi!

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, Avrupa’da atağa geçti. Almanya ve Danimarka’da pazar payını artıran şirket, Fransa’yı da ihracat zincirine ekledi.

İstMarina'dan konut alana Fransa'da tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Fransa'da sudan ucuz satılık 4 arsa!

Fransa’nın Normandiya bölgesinin güneyindeki Champ du Boult isimli 388 kişinin yaşadığı küçük köy, son 20 yılda neredeyse tüm gençlerin şehirlere göç etmesi yüzünden nüfusun azalması sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Gündoğdu Grup yeni markayla 50 milyon Dolar ciro hedefliyor!

Gündoğdu Grup, 2016'da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurt içine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50'sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Gündoğdu Grup İnegöl'de ek bir tesis kuracak!

Gündoğdu Grup, 2016’da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurtiçine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50’sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Aydoğdu Group Cadde'de lüks dönüşüm yapacak!

Adana'nın önde gelen firmalarından olan Aydoğdu Group, İstanbul'a Bağdat Caddesi'nden girme kararı aldı. Şirket, megakentte geniş bir alanda kentsel dönüşümle lüks konseptte yatırım yapmayı planlıyor.

Esenler kentsel dönüşümle yeniden doğdu!

Esenler, küllerinden yeniden doğdu. Kentsel dönüşümden Türkiye’nin ilk Çocuk Sokağı ve ilk dijital kütüphanesine kadar yüzlerce projenin hayat bulduğu Esenler’de, dönüşüm ve değişim büyük bir hızla devam ediyor.

Fransa italyan duş Haberi

Fransa italyan duş

Fransa’da 2020 yılından bu yana inşaatları ilgilendiren önemli bir değişikliğe imza atıldı. Önümüzdeki yıldan itibaren engelli vatandaşlar ile yaşlıların yaşamını kolaylaştıran düzayak duş sistemlerinin her evde zorunlu olacak.

Lojman Bakanı’ndan tam destek

France Inter’den yer alan habere göre hükümet bu kararı engelli vatandaşların gündemi ile toplanan bakanlıklar arası toplantıda aldığı açıklandı. Lojman Bakanı Julien Denormandie’nin de kararı desteklediği açıklandı.