22 / 05 / 2024

Fransanın Cannes

Fransanın Cannes

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

MIPIM kapılarını açtı!

MIPIM iki yıl aradan sonra kapılarını Fransa’nın Cannes kentinde açtı.

MIPIM 2020, 10 Mart'ta kapılarını açıyor! 

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Feyzullah Yetgin: MIPIM ülkemize yatırımcı çekecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’e katıldı. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar açısından önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

MIPIM 2019 için geri sayım başladı!

12-15 Mart 2019 tarihleri arasında gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan ve Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan olan MIPIM 2019, Türkiye’den 206 firma ve kuruluşu temsil eden bir heyetle yer alacak.

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

Fransanın Cannes Haberi

Fransanın Cannes

ERA Avrupa, 10 Şubat 2015 Salı günü Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ‘ERA Avrupa Ödül Gece’sinde, ERA Türkiye’yi de ödüllendirdi.


ERA Avrupa’nın gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yer alan uluslararası ofislerini ödüllendirdiği geceye ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu ve güçlü bir ekiple katıldı. ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi ERA Koç brokerı Hüseyin Karakoç’da ERA Avrupa ödül törenine katılarak gayrimenkul sektörünün bu prestijli ödülünü ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’dan aldı.


Dünyaca ünlülerin uğrak yeri  ve en çok merak uyandıran festivali olan Cannes Film festivalinin de yapıldığı Festival Sarayı’nda gerçekleştirilen törene ERA’nın Avrupa ofislerinden 1275 ERA’lı katıldı.



ERA Türkiye, Avrupa’nın nabzını tutuyor


ERA’nın dünyada ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye gururla taşıdıklarını ileten ERA Türkiye Yönetim...