01 / 05 / 2024

FS Güvenç İnşaat nerede

FS Güvenç İnşaat nerede

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Güvenç tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Silivri'de kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Bozkurt tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Güven İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Demirkır tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörü güven endeksi 2019 Aralık'ta 68,9 değerine yükseldi!

TÜİK 2019 Aralık'a ilişkin ekonomik güven endeksini açıkladı. Buna göre; İnşaat sektörü güven endeksi 68,9 değerine yükseldi...

Güvenkuran İnşaat Seyahat Acentalığı Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenkuran İnşaat Seyahat Acentalığı Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Kuran ve Ümit Güven ortaklığında kuruldu.

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Zourchang tarafından kuruldu. 

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

FS Güvenç İnşaat nerede Haberi

FS Güvenç İnşaat nerede

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Güvenç tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Silivri'de kuruldu. 


FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...