06 / 05 / 2024

fsm trafik çilesi

fsm trafik çilesi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafiği gören sürücüler de TEM otoyolundan yana yola girmek için geri geri gidiyor.Bu sırada hızla TEM otoyolunda seyir halinde olan otomobillerde aniden yola çıkan otomobilleri son anda görerek duruyor

Haliç'teki Edirnekapı-Okmeydanı bakım çalışması çileye döndü!

Haliç Köprüsü'nde Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde başlatılan bakım çalışmaları nedeniyle trafik adeta çileye döndü. E-5 karayolu üzerinde Şirinevler'den Haliç Köprüsü'ne kadar uzun kuyruklar oluştu

Köprüdeki bakım onarım çilesi bir ay sonra bitiyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları 17 Haziran'da başladı. Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişte köprünün 2 şeridinin kapatılmasının ardından başlayan trafik çilesi sürücüleri bezdirdi

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Fenertepe-Oyakkent arası artık 2 dakika indi!

Kayaşehir bölgesinde hayatın başlamasıyla özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik çilesi yaşanan Başakşehir’de Oyakkent- Fenertepe Viyadüğü’nün açılmasıyla trafik nefes aldı.

Karşıyaka Cahar Dudayev Bulvarı'nda tramvay çalışmaları başladı!

İzmir'in kanayan yarası olan trafik çilesi, tramvay çalışmalarıyla birlikte ikiye katlandı. Tramvay hattı çalışmalarının başladığı Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'ndaki trafik çilesi, sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların korkulu rüyası oldu.

Çin'den trafik sorununa ilginç çözüm!

Çin 1,5 milyara yakın nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkesi. Hal böyle olunca trafik de bu durumla paralellik gösteriyor. Çin'de trafik çilesi arttıkça çözümleri bulmak da zorlaşıyor ve nihayetinde karşımıza ilginç çözümler çıkıyor.

Ankara Bağlıca'da trafik çilesi!

Bağlıca’da, yükselen binalar ve her geçen gün artan nüfus, trafiği de yansıdı. Bölgeyi kent merkezine bağlayan Bağlıca Bulvarı’nda sabahları 1 kilometrelik kuyruk oluşurken, sürücüler isyanda!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Bilecik Bozüyük Trafik Büro Amirliği taşınıyor!

Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) Bozüyük’te de faaliyete geçecek olmasından dolayı yer sorunu yaşayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne belediye başkanlığı tarafından yer tahsisi yapıldı.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Ankara'da İstasyon Caddesi'ndeki trafik çilesine çözüm!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın ‘tampon tampona’ ilerlediği 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmeye çalışıyor. 2 yeni proje üzerinde duruluyor.

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhan Gökce, Mehmet Kerem Bıyıklı ve Furkan Esen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Güney Çevre Yolu Projesi için ilk kazma vuruldu!

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

Alaşehir'de çocuklar için trafik eğitim parkı yapılacak!

Alaşehir Belediyesi, trafik kurallarını genç nesillere aşılamak amacıyla hayata geçireceği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ yapımına Kurtuluş Mahallesinde başladı.

Fsm Yol İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Yol İnşaat Anonim Şirketi Önder Çapan ve Fevzi Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

2003 yılında Trafik Gözetleme İstasyonları'nın yapımı tamamlanmış!

2003 yılında İstanbul ve Çanakkale boğazlarında güvenli geçiş sağlayacak olan ''İnsansız Trafik Gözetleme İstasyonları''nın yapımı tamamlanmış. İstanbul Boğazı'na yapılan 8 kule ile Boğaz 24 saat takip edilecekmiş.

fsm trafik çilesi Haberi

fsm trafik çilesi

Aynı tehlikeli sahneler karşı istikamette de yaşanıyor. Türk Telekom Arena Stadı önündeki yan yolda meydana gelen kaza nedeniyle sıkışan trafikten kaçmaya çalışan sürücüler yan yoldan geri geri gelerek bu kez TEM otoyoluna giriyor. Sürücülerin hayatlarını tehlikeye atarak TEM otoyoluna girmeleri diğer sürücülerin de hayatlarına tehlike arz ediyor. Bir süre sonra olay yerine gelen motosikletli polisler yakaladıkları 3 otomobilin plaka resimlerini çekti. Polisler daha sonra ayrıldılar. Polislerin ayrılmasından sonra sürücüler yine tehlikeli yolculuklarına devam...