29 / 04 / 2024

Fuarizmir

Fuarizmir

Fuarizmir'e ulaşım sağlayacak 2.2 kilometre uzunluğundaki monoray projesinin tahsis ve izin alınamaması nedeniyle sürekli ertelenen uygulama projelerinin hazırlanması ve danışmanlık işi için ihale yapıldı.

İzmir'e havaray geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, havaray çalışmalarınına başladıklarını söyledi. Havarayın ilk hattı 2.3 kilometrelik mesafede ESBAŞ ile fuarizmir arasında olacak.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

Emlakçılar, İzmir Emlak Fuarı'na hazır!

Elit Fuarcılık Genel Müdürü Alper Çiçekçi, 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de yapılacak olan İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ABD’nin başlatmış olduğu ‘Ekonomik Savaş’a karşı çok önemli bir cephe olacağını dile getirdi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

İzmir Monoray projesi ihalesi yapıldı!

Fuarizmir'e ulaşım sağlayacak 2.2 kilometre uzunluğundaki monoray projesinin tahsis ve izin alınamaması nedeniyle sürekli ertelenen uygulama projelerinin hazırlanması ve danışmanlık işi için ihale yapıldı.

Fuarizmir Haberi

Fuarizmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’de hizmete giren uluslararası fuar alanı olan "Fuarizmir"e toplu ulaşımı sağlayacak en önemli adımı attı. Tahsis ve izin alınamaması nedeniyle sürekli ertelenen 2.2 kilometre uzunluğundaki monoray projesinin uygulama projelerinın hazırlanması ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yapıldı. İzmir Banliyö Esbaş İstasyonu ile Gaziemer Yeni Fuar Alanı arasında yapılacak olan monoray çift hatlı, iki istasyonlu, 3 vagonlu 3 tren setinden oluşacak. İhale kapsımda ayrıca atölye binası da yapılacak.



Önyeterlilik ihalesine sekiz başvuru gerçekleşti. Erka-As Proje ve Araştırma İnş. Tur. ve Tiç. Ltd. Şti, Su-Yapı Müh. ve Müş. Aş- KMG Proje İş Ortaklığı, Prota Mühendislik Proje Dan. Hizm. A.Ş., Proyapı Mühendislik Müşavirlik A.Ş., Emay Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.,Arup Mühendislik ve Müşavirlik Ltd. Şti-Boğaziçi Proje Mühen. Plan. ve İnş....