23 / 07 / 2024

Fuat Salih Cerit

Fuat Salih Cerit

Namakbulut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mithat Çakır, Resul Akbulut, Fuat Salih Cerit, Mahmut Şanver, Özlem Uzun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Al Fuat Emlak İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fuat Emlak İnşaat Pazarlama Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sakhr Haj Omayer tarafından kuruldu. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Ali Fuat Cebesoy MYO yükseliyor!

Ali Fuat Cebesoy MYO'nun yeni inşaatı için gerekli bütçenin YÖK tarafından onaylandı.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

Ali Fuat Erbil: Ekonomi baharda canlanacak!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, ekonomiyi canlandırmak için kamu-özel sektör arasında omuz omuza bir çaba olduğuna işaret ederek daha pozitif bir yıl beklediğini aktardı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi taşınacak mı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi’nin Samsun’da tanışması yönünde çıkan söylemlere tepki göstererek konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Konak Salih İşgören İlkokulu'nun taşınmasına mahkemeden karar!

Konak Salih İşgören İlkokulu ile Konak Bilim ve Sanat Merkezi'nin yer değiştirme işlemine idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma çıktı.

Fuat Salih Cerit Haberi

Fuat Salih Cerit

Namakbulut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mithat Çakır, Resul Akbulut, Fuat Salih Cerit, Mahmut Şanver, Özlem Uzun tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Namakbulut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak yada ihalesiz olarak yapılacak; her türlü küçük ve büyük yapılar, Her türlü banka, Toplu konut, mesken ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, hava meydanı pistleri, hangarlar, terminal binaları, oteller, limanlar, askeri tesisler, turizm tesisleri, sulama kanalları, köprü, yol, baraj, enerji tesisleri, Alış Veriş Merkezleri, ticaret ve iş merkezleri, otobüs terminalleri, Tüneller, otoparklar, organize sanayi bölgeleri, yollar, otoyollar,...