18 / 05 / 2024

Fuat Tuğluoğlu

Fuat Tuğluoğlu

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Visit İstanbul” web portalının tanıtım toplantısında İstanbul ile ilgili konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul'a da değindi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o konuşması...

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Fuat Tuğluoğlu Haberi

Fuat Tuğluoğlu

Anamur Belediye meclisinin Nisan ayı olağan toplantısında alanın karar sonucunda spor kompleksine adı verilen Tuğluoğlu verdiği hizmetlerle adından söz ettirmişti.



Sabah...