20 / 05 / 2024

Fuat Uzun

Fuat Uzun

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nün işbirliğinde Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Dünyanın en uzun cam köprüsü Çin'de!

Çin’de dünyanın en uzun cam tabanlı köprüsü yapıldı. Yeni yapı, “Cesur insanlar köprüsü” adını aldı. Hunan bölgesi Shiniuzhai Jeolojik Parkı’nda yer alan ve uzunluğu 300 metre olan köprü, yerden 180 metre yüksekliğe inşa edildi.

Sakarya'daki Tarihi Uzunçarşı yenilenecek!

Tarihi Uzunçarşı aslına uygun olarak yeniden düzenlenecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin yakında ihaleye çıkacağını söyledi.

Uzun vadede arsa yatırımı her zaman kazandırır!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Aslan " Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Gelişmiş muhtemel bölgeleri sıkı takıp ederek yüksek kazanç elde etmek mümkün” dedi.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Konut kredisi borcu İsveç'e uzun vadede ciddi zararlar verebilir!

Merkez Bankası (Riksbank) Başkanı Stefan Ingves, ülkede yaşanan yoğun konut borcu sıkıntısının ülke ekonomisinin gidişatına uzun vadede ciddi zararlar verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Sakarya Uzunçarşı ihaleye çıkıyor!

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Sakarya Uzunçarşı projesinde kamulaştırma bedelleri ödeniyor!

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri!

Köprüler altyapı projelerinin önemli bir parçası olmakla özellikle coğrafi koşulların ulaşımı engellediği ülkelerde hayati açıdan öneme sahipler. İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri..

Kocaeli Uzunçiftlik'e 3,7 kilometrelik altyapı yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Edirne Uzun Köprü UNESCO aday listesine alındı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan dünyanın en uzun taş köprüsü, Dünya Kültür Mirası (UNESCO) geçici aday listesine alındı. Köprünün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınması için Edirne Valiliği hazırlık yaptı.

Fuat Uzun Haberi

Fuat Uzun


Manisa (anayurt)Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Şehzadeler ilçesi Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, roman vatandaşların taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nün işbirliğinde Şehzadeler İlçesi Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde...