14 / 05 / 2024

Fuel-Oil ünitelerinin kombine çevrim santraline dönüştürülmesi halk toplantısı

Fuel-Oil ünitelerinin kombine çevrim santraline dönüştürülmesi halk toplantısı

İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Ambarlı mevkii'nde; "Fuel-Oil l-ll-lll Ünitelerinin Çift Yakıtlı (doğalgaz+motorin) Kombine Çevrim Santraline Dönüştürülmesi ve Kapasite Artışı Projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek...

Konut sitelerinde bulunan elektrikli araç şarj üniteleri "fiyat avantajı ve konfor" imkanı sunuyor!

Türkiye'de elektrikli araç kullanıcı sayısının yükselmesi ile beraber altyapısı gelişen şarj ünitelerinin de konut sitelerinde kurulması ve sürücülere uygun fiyatlar ile  konforlu şarj imkanını sunmuş oluyor.

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Akaryakıtta zamlar peş peşe gelirken, Ziraat Bankası’ndan resmen nefes aldıracak bir haber geldi. Ziraat Bankası, M Oil ile yaptığı iş birliği kapsamında akaryakıt ve otogaz alımlarında 75 75 hediye edeceğini paylaştı.

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından sonra M Oil'de de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası başlattı. Yeni yılda başlayan kampanya 15 Şubat’ta sona eriyor. İşte kampanyanın detayları…

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

İki aydır bir kuruş zam gelmedi! Jaguar E-Pace 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Jaguar'ın kompakt SUV modeli E-Pace Türkiye fiyatları son iki ayda değişmedi. Kaputunda adeta bir canavar barındıran model 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş.

Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Ucuz akaryakıt için kritik hamle

Sert yaptırımlar sonrası Moskova'nın akaryakıtı ucuzlatmasıyla Suudi Arabistan’dan kritik bir karar çıktı ve Rusya'dan ithal ettiği fuel oil yakıtını iki katına yükseltti. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim içinse birkaç yol var…

Akaryakıt ürünlerine ilk dev indirim geldi! Fuel oil, kalyak ve gazyağı fiyatları düştü! Sıra benzinde mi?

Akaryakıt ürünleri arasında yer alan fuel oil, kalyak ve gazyağı fiyatlarının düşürüldüğü açıklandı. Yapılan indirimin ardından gazyağının fiyatı 2 TL 29 kuruş düştü. Şimdi motorin ve benzinde de indirime gidileceği belirtiliyor...

Kızılbük GYO'dan 165.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ocak -28 Şubat 2022 tarihlerinde 1.031 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 165 milyon 504 bin TL oldu.

Kızılbük GYO'dan 134.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihlerinde 1.032 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 134 milyon 465 bin TL oldu.

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Fuel-Oil ünitelerinin kombine çevrim santraline dönüştürülmesi halk toplantısı Haberi

Fuel-Oil ünitelerinin kombine çevrim santraline dönüştürülmesi halk toplantısı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN DUYURU


Elektrik Üretim A.Ş. Gene! Müdürlüğü (E.Ü.A.Ş.) tarafından; İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Ambarlı mevkii'nde; "Fuel-Oil l-ll-lll Ünitelerinin Çift Yakıtlı (doğalgaz+motorin) Kombine Çevrim Santraline Dönüştürülmesi ve Kapasite Artışı Projesi" kurulması ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Yeri :E.Ü.A.Ş. Fuel-Oil Sosyal Sitesi

Deniz Lokali Toplantı Yerinin Adresi :Ambarlı Mahallesi

Etibank Tesisler Yolu Cad.

AVCILAR/İSTANBUL Toplantı Tarihi : 15/08/2013

Toplantı Saati : 11:00

Proje Sahibi:

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (E.Ü.A.Ş.)

Telefon : (312) 212 69 00 Fax : (312) 212 78 54

ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

AK-TEL MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

Tel: (0 312) 472 40...