22 / 07 / 2024

furkan palalı evimi metrobüsle taşıdım

furkan palalı evimi metrobüsle taşıdım

Oyuncu Furkan Palalı, bir dönem parasızlıktan taksiye bile binemediğini söyledi ve ekledi: Arkadaşımın evine taşınırken, çok parasızdım. Kışlık giysilerimi üst üste giyip metrobüse bindim. O gün çok sıkıntı çekmiştim.

Ekonomist Mert Başaran, 'evimi satayım, faize koyayım' diyenleri uyardı: Evler çökecek satın diyenlere kanmayın! 

Ekonomist Mert Başaran, ev alacaklara "Evler çökecek satın diyenlere kanmayın" uyarısında bulundu ve "Ben evimi satayım 7 Ay faize koyayım sonra gider ayni evi yerine koyarım teoride çok mantıklı ama gerçek hayatta çok zor" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?

Ev alım satım işlemi taraflara bazı vergi mükellefiyetlerini de yükleyebiliyor. Ev satışında bulunanlar ödeyecekleri vergileri merak ediyor. Peki, siz de "Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?" diyorsanız işte yanıtı...

2021'de evimi sattım vergi ödeyecek miyim?

Evini satarak gelir elde eden vatandaşlar hangi vergiyi, ne kadar ödeyeceklerini merak ediyor. Siz de "2021'de evimi sattım vergi ödeyecek miyim?" diyorsanız işte yanıtı...

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Arabacı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabacı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Şimşek ve Yunus Emre Arabacı ortaklığında kuruldu.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

furkan palalı evimi metrobüsle taşıdım Haberi

furkan palalı evimi metrobüsle taşıdım



Best Model 2011 yarışmasında Türkiye ve dünyanın en iyi modeli seçilen Furkan Palalı, en son TRT 1'de yayınlanan 'Kızılelma' isimli diziyle gündeme geldi. Kısa süre önce yayından kaldırılan dizi için çok üzüldüğünü söyleyen Palalı ile özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri konuştuk... 


AİLEM KONYA'DA 

 2011 yılında hem Türkiye, hem dünyanın en iyi modeli seçildiniz. Bu yarışmalara katılmanızdaki amaç neydi? 

Ankara'da üniversite okurken, bir yandan da modellik yapıyordum. Bilboard çekimlerinde yer aldım, iyi firmaların yüzü oldum ve aynı zamanda defilelere de çıkıyordum ama bu işler Ankara'da kısıtlıydı. Ben de kendimi göstermek ve tanınırlığımı artırmak için İstanbul'a Best Model yarışmasına katılmaya geldim. Allah'a şükür ki; hem Türkiye, hem dünya birinciliğini alnımın akıyla kazandım. 


 O dönem nerede kalıyordunuz? 

Aslen Konyalı'yım. Hatta ailem hâlâ orada yaşıyor. Konya'dan bir arkadaşım burada...