05 / 05 / 2024

futbolcu Dusko Tosic

futbolcu Dusko Tosic

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Frederic Kanoute cami için kampanya başlattı! 

Malili eski futbolcu Frederic Kanoute, İspanya'nın Sevilla kentinde inşa edilmesi planlanan bir cami için yardım kampanyası başlattı. Futbolcu yayınladığı bir mesajda "Dualarınızı ve bağışlarınızı bekliyoruz" ifadesini kullandı. 

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Dusko Tosic Sırbistan’daki villasını 1 milyon euroya yeniletti!

Beşiktaş’ın eski yıldızı ünlü futbolcu Dusko Tosic, geçen ay annesini kaybeden eşi Jelena Karleusa için Sırbistan’daki villasını 1 milyon euro’ya yeniletip eşini teselli etti..

Wesley Sneijder 2 evinin tapusunu Yolanthe Cabau'ya verecek!

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Burak Yılmaz'dan servetlik tadilat!

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Beykoz Acakent'ten bir villa satın almıştı. Milli futbolcu, bin metrekarelik villayı yeniledi.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

futbolcu Dusko Tosic Haberi

futbolcu Dusko Tosic

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic, geçen ay annesi Divna'yı kaybeden eşi Jelena Karleusa'nın acısını dindirmek için kesenin ağzını açtı. Annesini kaybeden Jelena, sinir krizleri geçirince bir süre klinikte tedavi altına alınmıştı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; tedavisi geçtiğimiz günlerde tamamlanan popçu, her köşesinde annesinin hatırasının bulunduğu milyonluk villasına giremiyordu. Ünlü futbolcu da bunun üzerine süper lüks villayı baştan aşağı yenilemeye karar verdi. Karleusa, tadilat için yaklaşık 1 milyon euro (6 milyon 200 bin lira) harcama yaptı.

'KOCAM SAĞOLSUN'

Jelena, evine 100 bin euro'luk (624 bin lira) 4 banyo, 50 bin euro'luk (312 bin liralık) giyinme odası, yüzme havuzu, iki mutfak ve üç misafir odası inşa ettirdi. Sadece fayans ve sıhhi tesisat için 100 bin euro'nun harcandığı süper...