05 / 05 / 2024

futbolcu servet çetin cihangir de dükkan mı açacak

futbolcu servet çetin cihangir de dükkan mı açacak

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Servet GYO'nun nakit kar payı ödeme tarihi 23 Haziran!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 nakit kar payı ödeme tarihini açıkladı. Servet GYO'nun net kar payı ödeme tarihi 23 Haziran olarak açıklandı.

Perihan Ünlücan futbolcu Servet Çetin'in kiracısı oldu!

Habertürk Gazetesi magazin sayfası köşe yazarı Esin Övet, bugünkü yazısında Perihan Ünlücan'ın açtığı dükkanla ilgili yazıya yer verdi. İşte Övet'in yazısı;

Davut Çetin: İnşaat yüzde 3,5 oranında küçüldü!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan 2015 1. çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Davut Çetin: İnşaatın gerilemesi turizm ve tarım kayıplarının sonucu!

İnşaat yatırımlarının gerilemesi turizm ve tarımdaki kayıpların sonucu Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, açıklama yaptı.

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

Soner Çetin: İmar Adana'da kangren haline geldi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği yönetici ve üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i konuk etmiş. Böyle bir buluşmada da haliyle sohbetin ana konusu kentimizin imar sorunu oluşturmuş.

Servet GYO 2014 genel kurulu sonucunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın 21 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdiği 2014 yılı olağan genel kurul sonucu açıklandı.

Çetin Çapan'dan İstanbul'da kentsel dönüşüm önerileri!

Semerkand Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çapan; 'İstanbul'a yeniden ayıp etmeyelim' Bu cümlenin devamında da, "İstanbul'dan özür dileyelim" diyor.

Servet GYO finansal raporları!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Servet GYO faaliyet raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak -31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin 3 aylık faaliyet raporu...

Servet GYO Ocak-Şubat-Mart faaliyet raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. bugün Kamuyu Aydınlatma PLatformu'nda 01.01.2015 - 31.03.2015 döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı.

Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Uluç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, 4/1 Sokak'ta kuruldu.

futbolcu servet çetin cihangir de dükkan mı açacak Haberi

futbolcu servet çetin cihangir de dükkan mı açacak

Futbolcu Servet Çetin, mekan açma hayalini birçok ünlü gibi Cihangir semtinden yana kullandı.Cihangir, ünlülerin yatırım bölgesi olmaya devam ediyor. Cihangir’deki evleriyle bilinen Kenan İmirzalıoğlu ve kurabiye dükkanı açmaya hazırlanan Bergüzar Korel’den sonra şimdi de Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, önceki gün ortağıyla birlikte Cihangir’deydi. Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Cihangir’in de ilgi çeken bir yer olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız”...