16 / 05 / 2024

Future Ideas adres

Future Ideas adres

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Future Park Esenyurt satılık daire!

Future Park Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Satışları devam eden projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

Esenyurt Future Park'ta inşaat çalışmaları devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi İstanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen ve 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanı bulunuyor.

Future Park Otel projesinin basın toplantısı 12 Haziran'da!

50 milyon dolar yatırım değerine sahip Future Park Otel projesi ile ilgili anlaşmanın duyurulacağı ve detayların aktarılacağı basın toplantısı 12 Haziran Cuma günü gerçekleşecek.

Future Park otel projesini kim işletecek?

Future Park projesinde yer alan 232 odalı otel bölümü işletmesi için 5 büyük dünya markasından alınan tekliflerde sona gelindi. Peki Future Park otel projesini kim işletecek?

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te Mohammed Rashed A Alrawdhan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şişli'de, A.Mohammed Saad Al-Mualm Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Future Park teslim tarihi Aralık 2015!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından inşa edilen Future Park projesinde stüdyo daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede dairelerin teslim tarihi Aralık 2015 olması planlanıyor.

Future Park satılık daire fiyatları!

Future Park projesi Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Projede 42 ay 0 faizle ödeme imkanı bulunan 1.650 satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor...

Future Park satılık daire! 42 ay 0 faiz!

Ev, otel, çarşı konseptiyle hayata geçen Future Park projesi 1650 daire ile Esenyurt'ta hayata geçiyo. Future Park satılık daire fiyatları ve ödeme planı haberimizde yer alıyor...

Future Ideas adres Haberi

Future Ideas adres

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...