05 / 05 / 2024

Fuzul Grup fuzul ev

Fuzul Grup fuzul ev

FuzulEv, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İşte 15 soruda FuzulEv sistemi detayları...

Fuzul Grup büyük şehirlerde bayileşecek!

Faiz ve vade farksız ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv sistemine büyük bir talep var. Fuzul Grup, talebe cevap verebilmek için bu sene Anadolu’da ve büyük şehirlerde bayileşme sürecini hızlandıracak.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Tem Avrasya Fuzul proje fiyatları!

Tem Avrasya Fuzul proje fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje altı blok olarak Gaziosmanpaşa'da Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları!

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları minimum 507 bin TL'den başlıyor. Tem Avrasya projesi Fuzul İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı!

Başakşehir'in merkezinde Fuzul Grup imzasıyla hayata geçirilen BaşakCity projesi 2 blok olarak yükseliyor. Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı.

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Fuzul BaşakCity yarın ön satışta!

Fuzul Grup, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirdiği BaşakCity Boutique ve BaşakCity Residence'ta ön satışlara başlıyor. 

Fuzul Yapı 2018'de 2 bin konut yapacak!

Fuzul Yapı İcra Kurulu Başkanı Zeki Akbal 2018 konut yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Akbal, Fuzul Yapı'nın 2018 yılında 2 bin yeni konut inşa edeceğini aktardı.

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Başakcity Boutique Residence projesi Fuzul Grup hayata geçiriliyor. Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış!

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış fırsatı sunuluyor. 25. yıla özel topraktan senetli ön satış imkanı bulunan Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Fuzul Grup fuzul ev Haberi

Fuzul Grup fuzul ev

1 -  FuzulEv sisteminin temelinde hangi amaç var?

FuzulEv sisteminin temelinde yardımlaşma mantığı yer alıyor. Sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlıyor. 


2 - FuzulEv sistemi ile ödemeler nasıl yapılıyor?

FuzulEv sistemi ile ev sahibi olmak isteyen herkes faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor. 


3 - FuzulEv sistemi nasıl ortaya çıktı?

Fuzulev bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil ve ev sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.


4 - FuzulEv sistemindeki kampanyalar neler?

FuzulEv sistemindeki kampanyalar şöyle; Çekiliş Sistemi, Vade Ortası Sistemi, Peşinatlı Erken Teslim Sistemi, Ara Ödemeli Erken Teslim Sistemi.


5 - FuzulEv Çekiliş Sistemi nasıl işliyor?

-Çekilişli gruptan...