16 / 05 / 2024

Fuzul Grup Körfez projeleri

Fuzul Grup Körfez projeleri

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Türkiye, Körfez'de mega projelerle güven tazeledi!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bu yıl 15‘incisi düzenlenen Dubai Cityscape Fuarı’nda Türk markaların çıkartma yapmasının sektörün gücüne güç kattığını belirtti.

Fuzul Grup basın toplantısı 23 Ağustos'ta!

Fuzul Grup'un Türkiye'de en çok değerlenen ikinci ilçesi Gaziosmanpaşa'da 350 milyon TL'lik ilk kentsel dönüşüm yatırımını, Başakşehir'de yabancı ortaklı 1.4 milyarlık dev projesinin ve grubun yeni yatırımlarının, kentsel dönüşüm projelerinin anlatılacağı basın buluşması 23 Ağustos'ta.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Fuzul Grup, İran'da yerli ortaklarla görüşüyor!

Fuzul Grup, ambargonun kaldırılmasının ardından Türk yatırımcılar için önemli bir fırsat alanı haline gelen İran’da üst düzey iş heyetleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Akbal, “Yeni dönemde İran’da küresel ölçekte bir potansiyelden bahsediliyor” dedi.

Fuzul Grup, Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, Başakşehir’deki projelerine yatırım yapan Suudi Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak. Yatırım miktarı 400 milyon lirayı bulacak.

Fuzul Grup Körfez'de dev projelere başlıyor!

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor.

Fuzul Grup, Suudi Arabistan'a şube açtı!

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor. Akbal, “Yabancıların neler istediğini artık iyi biliyoruz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Körfez yatırımcısının Türkiye ilgisi sürüyor!

Körfez Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından olan Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib, Maslak 1453'teki yatırımlarını görmek ve planlama yapmak için projenin şantiyesini ziyaret etti.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Fuzul Grup Körfez projeleri Haberi

Fuzul Grup Körfez projeleri

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor. 


Fuzul Grup’un yeni markası olan Nevita’nın ilk ofisini yaz aylarında Riyad’da açtıklarını söyleyen Akbal, “Yabancıların neler istediğini artık iyi biliyoruz” dedi.


2000 yılından bugüne Başakşehir’de ürettiği markalı projelerle 4 bin aileyi ev sahibi yapan Fuzul Grup, yurtdışı faaliyetlerine hız verdi. Vadiyaka projesiyle müşteri portföyünü zenginleştiren şirket, Ortadoğu ve Körfezden gelen yatırımcılarla ortak projeler geliştirmeyi planlıyor. Eylül ayında lansmanını gerçekleştirdiği Vadi Yaka projesinde yabancı yatırımcılara dönük satışlar da gerçekleştiren Fuzul Grup, 50 günde yüzde 50’lik satış başarısını yakaladı. Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan şirket, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor. 


İSTANBUL’A İLGİ ARTIYOR

Yeni Akit’e konuşan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal,...