30 / 04 / 2024

Fuzul Yapı Eyüp Akbal kimdir

Fuzul Yapı Eyüp Akbal kimdir

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kardeşleriyle birlikte 1992 yılında kurdu. Peki Eyüp Akbal kimdir? İşte Eyüp Akbal'ın biyografisi...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Eşref Gülsevinç imzasıyla kuruldu.

Eyüp Yeşilpınar Camii'nin yerine külliye yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Camii'nin yıkılarak yerine külliye inşa edilmesi projesinin protokolünü imzaladı. Yeşilpınar Merkez Camii, geçtiğimiz yıl beton kalitesi ölçümü yapıldıktan sonra risk taşıdığı için ibadete kapatılmıştı.

Eyüp'ün çehresi ulaşım projeleriyle değişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'teki projelerden bahsederek "Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor."dedi.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Eyüp Akbal: 2016'da konut satışları ivme kazanacak!

Yeni yıl ile birlikte konut satışlarının ivme kazanacağını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal "Türkiye yabancı yatırımcılar için de çekim merkezi olmaya devam edecek"diye konuştu.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası açılış için gün sayıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Açılış için gün sayan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eyüp ve Başakşehir'de 2 okulun onarımı yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eyüp ve Başakşehir'de bulunan 2 okulun onarımını ihaleye çıkarıyor...

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Eyüp Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Eyüp Belediyesi ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi aralarında “Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü”, Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından imzalandı

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Fuzul Yapı Eyüp Akbal kimdir Haberi

Fuzul Yapı Eyüp Akbal kimdir

Eyüp Akbal kimdir?


Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Akbal, 1992 yılında kardeşleriyle birlikte Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kurdu. Başında bulunduğu Fuzul Otomotiv, kısa sürede çekilişli otomobil kampanyası düzenleyen firmalar arasında lider konuma yükseldi. 


Fuzul Grup çatısı altında faaliyet gösteren Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul İletişim, Afiyet Medikal ve Fuzul Yapı, Fuzul Autocity'de yöneticilik yaptı. Eyüp Akbal, aynı zamanda Türkiye'nin en yaygın iş örgütlerinden biri olan MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi.



Eyüp Akbal ve Fuzul Yapı iletişim!


Adres : Başakşehir Mah. Cahit Zarifoğlu Caddesi No:8 Kat:1 Başakşehir / İstanbul

Tel :0(212) 635 34 34

      0(212) 635 41 09 

Fax :0(212) 531 63 80

E-mail :[email protected]

Web: