05 / 05 / 2024

fuzulev BDDK 2022 lisans

fuzulev BDDK 2022 lisans

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

2022 yılında kar rekorları kıran bankalar temettü dağıtacak

2022 yılında devasa karlar elde eden bankalar temettü dağıtmak için BDDK'nın kapısını çaldı. Bu konuda bir çalışma yapan BDDK, tavanı yüzde 12'den yüzde 15'e çıkarmaya hazırlanıyor.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

BDDK açıkladı! Tüketici kredisinde talep patlaması!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yayınladığı haftalık bültende 2022’nin bitimi itibarıyla düşüşe geçen KKM hesapları alt seviyelerde kalmaya devam etti açıklamasını yaptı

Doları olanların yüzü güldü! Dolarda son dakika! Resmen yükselişte! 7 Temmuz 2022 dolar kuru

Dolar geçtiğimiz hafta BDDK kararının ardından 16 lira seviyelerine kadar inmişti. Ancak Dolar/TL son günlerde artışa geçti. Peki dolar kurundaki son durum ne? Dolar bugün kaç lira? İşte 1 doları olanı bile ilgilendiren 7 Temmuz 2022 dolar kuru...

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Otomobil piyasası can çekişiyor! BDDK'dan acil destek çağrısı!

Otomobil sektörü 2022 yılına durgun bir giriş yaptı. Taşıt kredilerinde faizlerin yükselmesi ve BDDK'nın getirdiği kısıtlamalar otomotiv sektörünü zorlamaya başladı.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

BDDK'dan bankalara sınırlama: Yurt dışı Türk lirası işlemlerini kapsıyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) koronavirüs salgını nedeniyle istihdamın ve işletmelerin desteklenmesi için bankaların bazı yurt dışı lira işlemlerinde sınırlamaya yönelik düzenlemeye gitti.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

BDDK'den krediler için yeni düzenleme!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), krediler için yeni düzenleme yaptı.

İş dünyasından BDDK'ya tam destek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben'in bankalara ilettikleri talimatların uygulamasını yakından izleyeceklerini söylemesinin ardından BDDK'ya iş dünyasından destek geldi.

Halk GYO 2020, 2021 ve 2022 yılları için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO'nun 2020, 2021 ve 2022 yılları için hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

fuzulev BDDK 2022 lisans Haberi

fuzulev BDDK 2022 lisans

Türkiye’de 30 senedir faizsiz finansman sistemiyle vatandaşları ev ve otomobil sahibi yapmak amacıyla faaliyet gösteren şirket, BDDK tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansına kavuştu.

Lisans sürecine ilişkin değerlendirmeler yapan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Tamamen devlet denetiminde hizmet vermeye başlayan faizsiz finansman şirketleri artık daha şeffaf bir şekilde çalışmaya devam edecek. FuzulEv olarak BDDK intibak sürecinde çok titiz ve dikkatli yol aldık. Buna karşılık olarak da lisansımızı alarak Türkiye’de faizsiz finansman sisteminin daha hızlı gelişmesine daha etkin bir şekilde katkıda bulunacağımıza inanıyorum" dedi. Sözlerine devam eden Akbal işte şu ifadeleri kullandı...

LİSANSLARLA MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Sektördeki firmaların faizsiz finansman şirketi olarak faaliyet gösterilebilmesi için kuruluş ve faaliyet izinlerinin (lisans) alınmasının artık zorunlu olduğunu aktaran Akbal, Yüksek kredi faizi ve maliyetine katlanmak...