07 / 05 / 2024

Fuzulev öğretmenlere özel kampanya

Fuzulev öğretmenlere özel kampanya

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; faizsiz, kredisiz, peşinatsız ödeme koşullarıyla herkesin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 

FuzulEv’den okula dönüş kampanyası!

FuzulEv, okulların açılış dönemine özel kampanya başlattı. İndirim ve taksit imkanlarının sunulduğu kampanya 20 Eylül’e kadar sürecek. 

Manzara 7/24'te öğretmenlere özel indirim!

Toplam 120 konuttan Pendik Manzara 7/24 projesinde öğretmenlere özel indirim avantajı sunuluyor. Projede 24 bin lira indirim fırsatı sıralanıyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Çukurova Balkon’da öğretmenlere özel indirim fırsatı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da Öğretmenler Günü’ne özel kampanya düzenledi.

Fuzulev'den Dikili Ağacım Var kampanyasına destek!

Faizsiz, peşinatsız, vade farkı olmadan ev sahibi olmayı kolaylaştıran Fuzulev, çevre bilinci ile gelecek nesillere sizin adınıza en güzel hediyeyi veriyor. Fuzulev, ÇEKUD işbirliği yapıyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel hayata geçirdiği Mortgage kampanyasıyla, avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Fuzulev BYS üyelerine özel avantajlar sağlayacak!

İki kurumun yöneticileri arasında varılan işbirliği çerçevesinde BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacak. Başkan Akbal: ''BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz'' açıklamasını yaptı.

Fuzulev BYS üyelerini ev sahibi yapacak!

Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek.Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar.

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

İnşaat firmalarından öğretmenlere özel kampanya!

İnşaat firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. Dumankaya, Teknik Yapı ve Ağaoğlu projelerinde indirimler yapıyor.

Mebuskent'ten 24 Kasım'a özel kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen ve tamamlandığında yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

Mebuskent'te öğretmenler gününe özel kampanya!

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel kampanya düzenlendi. 24 ile 30 Kasım tarihleri arasında ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor.

Fuzulev öğretmenlere özel kampanya Haberi

Fuzulev öğretmenlere özel kampanya

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; faizsiz, kredisiz, peşinatsız ödeme koşullarıyla herkesin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Fuzulev, tüm değerli öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası boyunca organizasyon bedelinde indirim yapıyor. Faizsiz, peşinatsız, zorlanmadan ve taksit öder gibi işleyen sistemi ile herkesin kolayca ev sahibi olmasını kolaylaştıran Fuzulev, önemli bir meslek icra eden öğretmenlerimizin ev sahibi olabilmesini daha kolaylaştırmayı amaçlıyor. 24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’ haftası itibariyle Fuzulev, tüm öğretmenlere sisteme dahil olmak için ödenen standart organizasyon bedeli üzerinden yüzde 10 indirim uyguluyor. Bu indirimden yararlanmak isteyen öğretmenlerimizin 23 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Fuzulev sistemine dahil olmalı yeterli oluyor. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü...