03 / 05 / 2024

FuzulEv sistemi 2018

FuzulEv sistemi 2018

FuzulEv FPK sistemi nedir? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

FuzulEv FPK sistemi ev sahibi yapıyor!

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, şimdi de Olguner ailesinin ev hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Faizsiz konut sistemi devlet tarafından güvence altına alınacak!

Fuzulev FPK (Faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile ev ve araba sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından Konya’da düzenlenen ev ve araba çekilişleri ile 1.200 kişi ev, 700 kişi araba sahibi oldu. 

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.

FuzulEv FPK sistemi nedir?

FuzulEv FPK sistemi nedir? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

Tek durak ofis sistemi 2018'de yaygınlaştırılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yatırımcılara sağlanan olanaklar konusunda açıklama yaptı. Elvan, İstanbul'da pilot olarak uygulanan "tek durak ofis" sisteminin, 2018'de diğer illeri ve yerli yatırımcıları da kapsayacağını söyledi.

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.

Fuzulev Konyalı'yı ev sahibi yaptı!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor

FuzulEv'den peşinatsız ve küçük tasarrufla ev sahibi olma fırsatı!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

15 soruda FuzulEv sistemi!

FuzulEv, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İşte 15 soruda FuzulEv sistemi detayları...

FuzulEv sistemi 2018 Haberi

FuzulEv sistemi 2018

500 TL taksitle bile ödeme yapılabilen sistemde ödeme planı bütçeye göre belirleniyor. FuzulEv FPK sistemi ile ara ödeme de yapılmıyor.

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle insanların ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev alınabiliyor.

Noter huzurunda belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 


FuzulEv FPK sistemi nedir?

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıranlar sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil oluyor.

-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih edenler ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 

-'Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile borcun...