01 / 05 / 2024

Fuzulev

Fuzulev

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

FuzulEv'den vade farkı ödemeden konut imkanı!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, FuzulEv sistemiyle faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor. Şirketin İzmir'deki tanıtım toplantısı ilgi gördü...

Fuzulev kiracılık dönemini bitiyor!

Fuzulev ve Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı kiracılık dönemini bitirmek için işbirliği yaptı.

Fuzulev BYS üyelerine özel avantajlar sağlayacak!

İki kurumun yöneticileri arasında varılan işbirliği çerçevesinde BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacak. Başkan Akbal: ''BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz'' açıklamasını yaptı.

Fuzulev BYS üyelerini ev sahibi yapacak!

Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek.Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar.

Fuzulev Türk Telekom işbirliğiyle BYS üyelerini ev sahibi yapıyor!

Fuzulev, Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı üyelerini ev sahibi yapıyor. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz" dedi.

FuzulEv'de daireler ayda 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup'un yeni markası FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, FuzulEv'in "geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistem olduğunu kaydetti.

FuzulEv ile 5 yılda 60 bin kişi ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup, esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv, gelecek 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

FuzulEv, beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek!

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv, gelecek 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

Fuzulev’den vade farksız ve faizsiz konut fırsatı!

‘Kolay Konut Edindirme Merkezi’ sloganıyla yola çıkan Fuzulev, isteyen herkesi kendi bütçesine göre, dilediği yerden faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor...

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

TMSF'ye devredilen tasarruf finansman şirketleri ne olacak?

2022 senesine yönelik hedeflerini açıklayan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, tasarruf finansman şirketlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Fuzulev Haberi

Fuzulev

Peşinatsız ya da küçük tasarruflarla ev sahibi olmanın  mutluluğunu Fuzulev’de yaşayabilirsiniz...

FuzulEv, ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uyguluyor. Tapulu olmak şartı ile kişi Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca konut sahibi olabiliyor. FuzulEv’de bütçeyi zorlamayan 4 tip ödeme şekli bulunuyor .

FuzulEv Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirterek FuzulEv’in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak onlar için çözüm sunmasından geliyor. FuzulEv’in sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye’nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarını sağlıyoruz ” dedi.

Özkan, “FuzulEv ile ev sahibi olanlar, tanıdıklarını ya da yakınlarını da  güvendikleri için bu sisteme dahil ediyorlar. Biz bu sistemde toplumumuzda var olan dayanışma...