20 / 05 / 2024

Gad Times

Gad Times

Ödüllü mimar Gökhan Avcıoğlu’ nun ortak olduğu, 1994’ ten beri mimari tasarım, araştırma ve konsept tasarımı üzerinde çalışan GAD Architecture’ ın bünyesinde çıkarılan GAD Gazeteleri şimdi Ipad’ lerde

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Türkiye’nin Rusya’ya olan ihracatı Batılı ülkeleri kaygılandırıyor!

Financial Times, Türkiye'nin Rusya'ya olan ihracat durumun Batılı ülkeleri kaygılandırdığını yazdı. İşte o detaylar!

Financial Times tabloyu çizdi: En endişe veren ülke Türkiye!

Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.

New York Times'tan çok konuşulacak ucuz petrol iddiası: Çok para kazanacaklar

Rus Ural petrolünün varil fiyatı, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 20,8 düşerek 70,5 dolara gerilerken, Brent türü ham petrole kıyasla da yüzde 33 daha ucuz fiyattan satıldı. Ucuzlayan petrol bazı kâr fırsatlarını da gündeme getirdi.

İngiliz basınının gündeminde Türk çiftçisi var! Binlerce çiftçi yüksek maliyetler ve borçlarla karşı karşıya!

İngiliz Financial Times gazetesi Türkiye'de artan maliyetlerden dolayı Türk çiftçisinin zorlandığını ifade eden bir haber yayımladı.

Türkler kripto paraya akın ediyor!

İngiltere merkezli ekonomi gazetesi Financial Times, Türkiye'de kripto paralara yükselen ilgiyi inceledi. Yüksek enflasyon, belirsizlik ve TL'deki oynaklık sebebiyle Türk vatandaşlarının kripto varlıklara yöneldiği belirlendi.

Türkiye'deki esnaf iflaslarının sebebi yüksek faiz mi?

İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'de esnafın kredilere yönlendirildiğini fakat kısıtlamalar ve yüksek faiz sebebiyle bu kesimin iflasa sürüklendiğini yazdı.

FT: Eurobond ihraç eden İmamoğlu'nun yatırım finansmanı için umudu küresel piyasalar!

Londra merkezli ekonomi gazetesi Financial Times (FT), ilk kez eurobond ihraç eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. FT, yabancı yatırımcıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u gelirden yoksun bırakabileceği şüphesini aktardı.

İngiliz hükümetinin kaos senaryosu basına sızdı!

Sunday Times gazetesi, İngiliz hükümetinin son bir ay içinde hazırladığı anlaşmasız Brexit senaryosuna göre, ülke petrol, gıda ve ilaç krizi ile karşı karşıya kalacak...

Gad Times Haberi

Gad Times

Yaklaşık üç yıldır faaliyet gösteren ve altı ayda bir GAD Architecture’ ın yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını, inovatif laboratuvar araştırmalarını, enformasyon mimarlığını kamuoyu, gayrimenkul sektörü ve medyayla paylaştıkları GAD Gazetesi (GLOBAL ARCHITECTURAL TIMES) Ipad aplikasyonu olarak yayınlandı. Kısa bir süreliğine ücretsiz olarak indirilebilecek olan GAD Times aplikasyonu, güncel GAD Architecture projelerinin yanında enformasyon mimarlığı hakkında eğlenceli ve etkileşimli sayfalar sunuyor. GAD Times, altıncı sayısını da bu platformdan yakında okuyucularıyla paylaşacak.




Appstore linki : http://itunes.apple.com/tr/app/gad-news/id524346840?mt=8

GAD Website Linki :...