02 / 05 / 2024

Gaia Premium

Gaia Premium

Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Gaia Premium Houses projesinde daire fiyatları 515 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor...

Bursa Güleç Teras Premium projesinde daireler 400 bin TL!

Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Güleç Teras Premium Residence projesinde 64 adet daire bulunuyor. Bursa Güleç Teras Premium projesinde daireler 400 bin TL' den başlıyor.

Kayakapı Premium Caves-Cappadocia Otel 8 ödül aldı!

Kapadokya'nın en önemli merkezlerinden Nevşehir'in Ürgüp İlçesindeki Kayakapı Premium Caves-Cappadocia, 'Dünyanın En iyi 25 Oteli'nden biri seçilirken, aldığı 8 ödülle, 2015 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Altınkale Premium projesinde satışlar başladı!

Altınkale İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutlar çatı loft, bahçe giriş dubleks ve ara kat olarak dizayn edildi. Projede toplam 162 adet daire yer alıyor. Altınkale Premium projesinde satışlar başladı.

Esila Premium Esenyurt 1 hafta sonra satışta!

Yüzde 80 kaba inşaatı tamamlanan Esila Premium projesi, Esila Kent projesinin hemen karşısında inşa ediliyor. Esila Premium Esenyurt projesinde daire satışları 1 hafta sonra başlayacak...

Balat Premium projesinde dairelerin teslim tarihi 3 yıl sonra!

Ömer Kumova İnşaat tarafından gerçekleştirilen Balat Premium projesinde daireler 3 oda 1 salondan oluşuyor. Projede toplam 6 blok yer alıyor. Balat Premium projesinde dairelerin teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması bekleniyor.

Ariston Thermo Cares Premium'u tanıttı!

Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.

Ariston'un yeni yoğuşmalı kombisi Cares Premium'la tanışma turu devam ediyor!

Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor...

Ariston Thermo Cares Premium’un lansmanı Türkiye’den başladı!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo, yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un lansmanını Türkiye’ den başlattı.

Gaziantep Premium Otel 90 milyon TL yatırımla yükseliyor!

90 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gaziantep Premium Otel projesi Ak Ar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm A.Ş tarafından inşa edilecek. Gaziantep Premium Otel, Şehitkamil Ulus Mahallesi'nde yükselecek...

Mivara Premium Villas hizmete girdi!

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ ortaklığındaki İç-Me Turizm tarafından Bodrum Gündoğan'da, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ve 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas hizmete girdi.

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 7 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi'nde açıldı.

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi, İsmail Mekikoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Mivara Premium Villas bayramda hizmete açılıyor!

Bodrum ultra lüks yeni bir tesise daha ev sahipliği yapacak. Gündoğan'da inşa edilen, 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ile 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas, bayramda hizmete açılıyor...

Gaia Premium Haberi

Gaia Premium


Gaia Premium Houses projesi konum olarak Eyüp sınırları içersinde Göktürk'te yer alıyor. Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul'un ortak girişimi ile yükselen  Gaia Premium Houses projesinin satış süreci devam ediyor. Arsa alanı  3 bin 100 metrekare olarak belirlenen Gaia Premium Houses'ta toplamda 54 adet daireden meydana geliyor.


 


İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin sunulduğu Gaia Premium Houses 'da 1+1 dairelerin satış...