20 / 05 / 2024

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüme atanan Hasan Alan'ı ziyaret etti. Ziyarette görüşülen ana konu, kentsel dönüşüm oldu.

Müteahhitler kentsel dönüşüm istiyor!

Gaziantep inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını önemsediklerini ancak kentsel dönüşümün sağlıklı bir zeminde yürümesi için müteahhitlerin de aktif rol üstlenmesi gerektiğini söyled

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

İTO Başkanı Öztürk Oran oldu!

Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatının ardından odada yeni başkan için seçimler yapıldı.  İTO Başkanı Öztürk Oran oldu..

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerini belirledi. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu.

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

İTO Başkanı Çağlar: Sirkeci canlanacak

360 bin üyesiyle Türk iş dünyasında büyük ağırlığa sahip olan İstanbul Ticaret Odası’nın başkanı İbrahim Çağlar, İTO ve TOBB’un Sirkeci’deki gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

TİMDER'in yeni başkanı Ertan Sapankaya oldu!

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği'nin ( TİMDER ), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı ' nda Ertan Sapankaya yeni başkan seçildi.

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa Haberi

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan, müteahhitlerin şehrin hem altyapısı hem de üstyapısı olduklarını belirterek "Sizlerin önerilerine her zaman ihtiyacımız var. 

Gerek Oda ve Dernekler, gerekse STK'lar bizlere güç katacaktır. Bizimde donanımlı arkadaşlarımız var. Gücümüzü birleştirdiğimizde Gaziantep'e daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" dedi. 

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa da, derneğin yapısı ve faaliyetleri hakkında Hasan Alan'ı bilgilendirdi. 

Sektörün problemlerini anlatan Apa, müteahhitler olarak kentsel dönüşüme katkıda bulunmak istediklerini açıkladı. Apa "Belediyelerimizin kentsel dönüşüm alanında yaptıklarını önemsiyoruz.

Ancak müteahhitler kesinlikle kentsel dönüşümün içerisinde olmalı. Kentsel dönüşüm projelerinin sadece belediye eliyle yürütülmesi, bu süreci uzatır. Gaziantep'te kentsel dönüşümün hızlı ve sağlam bir zemin içerisinde yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile her türlü işbirliğine açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.


Sabah...