15 / 05 / 2024

galata köprüsü havadan görüntüleri

galata köprüsü havadan görüntüleri

Haliç üzerinde Karaköy ile Eminönü'nü birleştiren Galata Köprüsü 1994 yılında inşa edilmiştir. 490 metre uzunluğunda olana Galata Köprüsü iki yakayı birleştirmek için hayata geçirilen 5. köprüdür.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

Galata Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Yeni Galata Köprüsü'nde bakım çalışmaları başladı. Çalışmalar 02.30-03.30 saatleri arasında gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü havadan görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmaları havadan görüntülendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. İşte dev projenin son görüntüleri...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

Eski Galata Köprüsü ne olacak?

İstanbul'a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata köprüsü adeta kaderine terk edildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Gelecek yıl tamamlanması beklenen ve İstanbul trafiğini rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmalar havadan ve denizden görüntüledi.Her iki yakadaki kulelerde deniz seviyesinden 304,5 metre yükseklikte betonarme imalatlar tamamlandı.

galata köprüsü havadan görüntüleri Haberi

galata köprüsü havadan görüntüleri
Galata Köprüsü havadan videosu için...