15 / 05 / 2024

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerini etkiler ni

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerini etkiler ni

Halen devam eden Galataport inşaatı nedeniyle 2016 için 90’a yakın kruvaziyer gemisi İstanbul turunu iptal etti. Bu da İstanbul’a gelen kruvaziyer gemilerinin 3’te 1’inin rotasının değişmesi ve 300 bin civarı turist kaybı demek.

Galataport'un inşaatına 'Survivor' molası!

Survivor finalinin yapılacağı yer açıklandı. Survivor 2020’de finalin Galataport'ta yapılacağını söyleyen Acun Ilıcalı, ''Galataport'un inşaatına bizim için ara verildi, finalimiz için hazırlanıyor'' dedi.

Galataport'ta inşaat durduruldu!

Galataport projesinde inşaat durduruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, projeye aykırımı uygulamalar sebebiyle inşaatı mühürledi.

Galataport projesi inşaatı nedeniyle Paket Postanesi yıkıldı!

Galataport projesi inşaatı nedeniyle iş makineleriyle yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi’nin aynı proje kapsamında yıkıldı.

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerinin rotasını değiştirdi!

Halen devam eden Galataport inşaatı nedeniyle 2016 için 90’a yakın kruvaziyer gemisi İstanbul turunu iptal etti. Bu da İstanbul’a gelen kruvaziyer gemilerinin 3’te 1’inin rotasının değişmesi ve 300 bin civarı turist kaybı demek.

Kruvaziyer Limanı'nın inşaatı başlamalı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Fethiye TSO'nun girişimiyle başlatılan kruvaziyer limanı projesinin ihalesinin sonuçlandırılıp, inşaatını başlanması gerektiğini belirtti.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerini etkiler ni Haberi

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerini etkiler ni



Halen devam eden Galataport inşaatı nedeniyle 2016 için 90’a yakın kruvaziyer gemisi İstanbul turunu iptal etti. Bu da İstanbul’a gelen kruvaziyer gemilerinin 3’te 1’inin rotasının değişmesi ve 300 bin civarı turist kaybı demek



Yargıdan gelen durdurma kararlarıyla bir durup bir devam eden ve Galataport adıyla bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Alanı inşaatı, 2016 yılı için tur iptallerine yol açtı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, 90’a yakın kruvaziyer gemisinin rotayı iptal ettiğini söyledi. Ulusoy, iptallere çözüm olarak acilen Yenikapı’da kruvaziyer limanı yapılmasını önerirken, iptallerle ilgili mercilerle acil toplantı düzenleyeceklerini söyledi.


Kruvaziyer turları düzenleyen Tura Turizm’in yönetim kurulu başkanı Erkunt Öner de, inşaat nedeniyle yanaşmanın garanti edilememesi nedeniyle kruvaziyer şirketlerinin İstanbul turlarını iptal ettiğini ifade ederken, şu ana kadar 90’a yakın geminin yer garantisi verilmediği...