05 / 05 / 2024

galataport istanbul ne zaman açılıyor

galataport istanbul ne zaman açılıyor

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Borsa İstanbul ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul’da hangi önlemler alındı?

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından Borsa İstanbul’da işlemler durdurulmuştu. Piyasa çevrelerinden hasar tespitleri tamamlanmadan hisselerin işleme açılmaması önerisi gelirken, şimdi en fazla borsanın ne zaman açılacağı merak ediliyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. İşte konuya dair detaylar!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Galataport bölgedeki kiraları nasıl etkileyecek?

Yaklaşık 1,7 milyar dolarlık yatırıma mal olan ve toplam 112 bin metrekarelik alana sahip Galataport istanbul, perakende sektörünü hareketlendirdi. Proje yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlamayı planlıyor. 

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

İstanbul ne zaman normalleşecek?

Koronavirüsün daha fazla yayılmasını engellemek için uygulanan tedbirler yavaş yavaş esnetiliyor. Peki İstanbul’da yasaklar ne zaman kalkacak? Kafe, restoran ve lokantalar ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

galataport istanbul ne zaman açılıyor Haberi

galataport istanbul ne zaman açılıyor

Karaköy sahil şeridinde yer alan Galataport İstanbul, 2020'nin ikinci çeyreğinde açılmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubu ile Bilgili Holding’in ortaklaşa hayata geçirdiği Galataport İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendirmesi projeye verdiği önemi gösteriyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, ihale bedeli dahil toplam 1,7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen projenin turizme önemli katkı sunması bekleniyor. Nisan ayında ilk yolcularını ağırlamaya hazırlanan kruvaziyer limanına uğrayacak 1,5 milyon yolcunun yıllık turizm gelirine 1 milyar dolarlık katkı sağlaması hedefieniyor. Son 12 yılda hayata geçirdikleri 9 milyar dolarlık yatırımın yüzde 83’ünü Türkiye’ye yaptıklarım söyleyen Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit F. Şahenk yeni dönem planlarını konuştu....