05 / 07 / 2024

galatasaray 2015 sezon zararı

galatasaray 2015 sezon zararı

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları: Icardi forması kaç TL?

Galatasaray yeni sezon forma fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray 2023/2024 yeni sezon forma fiyatları...

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Nigel de Jong'un Los Angeles’taki evi 4.3 milyon dolara satışta!

Galatasaray’ın sezon başındaki yeni transferlerinden Nigel de Jong, Los Angeles’taki evini satışa çıkardı. LATimes sitesinin özel haber logosuyla duyurduğu gelişmede Hollandalı futbolcunun büyük yatırım yaptığı evini emlak sitesine koyduğu aktarıldı.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Galatasaray Adası için olağanüstü toplanılıyor!

Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili daha önce olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Ataşehir Tera'da 96 bin TL'ye 1+0! Teslim 2015!

Teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Terra Ataşehir projesinde daireler 96 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

One Tower konut ve AVM projesi Mayıs 2015'te teslim edilecek!

Ankara Oran'da, Başkent'i en üst noktadan izleme olanağı sunacak One Tower kule konut ve AVM Projesi, Mayıs 2015'te tamamlanacak...

Perge Antik Kenti sezon sonunda ziyarete açılacak!

Perge Antik Kenti'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere, Kent sezon sonunda ziyarete açılacak...

Maltepe Nar Life'ta 315 bin liraya 2 oda 1 salon! 2015'te teslim!

2015 yılında teslim edilmesi planlanan ve Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Maltepe Nar Life projesinde 2 oda 1 salon konutlar 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

galatasaray 2015 sezon zararı Haberi

galatasaray 2015 sezon zararı

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor. Bunun için kulübe ait Beyoğlu'ndaki ve Riva'daki arazilerde konut geliştirilecek. Mecidiyeköy 'deki otelin işletmesi için ihale açılacak. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Ayrıca mali rahatlama için yeni arazi ve arsa alımları da yapabiliriz.” dedi.


Son 3 sezonda zararı 106 milyon Euro'ya ulaşan Galatasaray (GS), UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi. UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine göre bir kulüp eğer son 3 sezonda 30 milyon Euro'nun üzerinde zarar ediyorsa Avrupa kupalarından men edilmesi ya da transfer yasağı gündeme geliyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray'ın zararı belirlenen kriterin üzerinde. Ancak biz zararlarımızı aşağıya çekmek için sponsorluklar yanında  mevcut gayrimenkullerimizi değerlendireceğiz.” dedi. Dumankaya...