30 / 04 / 2024

Galatasaray Adasında son durum ne

Galatasaray Adasında son durum ne

Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapıların yıkılmasının ardından metruk bir şekilde kalan adanın son durumu da havadan görüntülendi.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Galatasaray Adası kimin tartışmasına son nokta!

İstanbul Boğazı'nda bulunan Galatasaray Adası olarak bilinen Kuruçeşme Adası'nın sahibiyle ilgili son sözü mahkeme söyledi. 

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...

Galatasaray Adasında son durum ne Haberi

Galatasaray Adasında son durum ne


Boğaziçi’nde kaderine terkedilen Galatasaray Adası, tam bir ‘çöp ada’ya dönüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapıların yıkmasının ardından metruk bir şekilde kalan adanın son hali havadan görüntülendi.

Galatasaray Adası'nda bulunan havuzun rengi ise kirlilikten yeşil hale gelmesi de  görüntülere yansıdı. Galatasaray Adası'nda “İBB zabıta ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri”, imara aykırı olan yapıları yıkmıştı. Metruk şekilde kalan adanın son hali ise havadan çekilen görüntülerde gözler önüne serildi. Adanın havuzunun rengi kirlilikten yeşile dönerken, duvarların ve birçok kısmının yıkık olduğu gözlemlendi. Galatasaray Spor Kulübü bayrağı le Türk Bayrağının dalgalandığı ve spor kulübünün lagosu ise sağlam bir şekilde duruyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 26 Mayıs'ta yeniden aday olduğu genel kurul öncesinde projelerini açıklamış. 3 ayda 11 milyon lira faaliyet karına...