08 / 05 / 2024

galatasaray hisse net

galatasaray hisse net

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Yabancı kaçışı hız kesmiyor! 63 milyon dolarlık net satış

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre İstanbul Borsa’sında yabancı payı büyük düşü göstermeye devam ediyor. 21 Ekim haftasında yurt dışı yerleşikler olarak hisse senedinde 63 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi.

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtacak!

Vakıf GYO'nun  net karın yüzde 34.52'si ve sermayenin yüzde 8,69565'i oranında, 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak SPK başvurusu yapıldı.

Vakıf GYO 5 milyon TL temettüyü bedelsiz hisse senedi olarak dağıtacak!

Vakıf GYO tarafından net karın yüzde 12,60'ı ve sermayenin yüzde 2,22'si oranında, 5 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına karar verilmiş olup bugün SPK'ya başvuruda bulunuldu...

Enka İnşaat net yüzde 3,40 oranında kâr payı avansı dağıtacak!

Enka İnşaat, 13 Aralık 2017 tarihinden itibaren hisse başına brüt yüzde 4,00 net yüzde 3,40 oranında kâr payı avansı dağıtacak.

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 28,5 milyon dolar hisse aldı!

İstanbul'da, yabancı yatırımcıların bu yılki net alımları 2 milyar doları aştı. Yabancılar Ağustos'ta Emlak Konut'tan 28,5 milyon dolarlık hisse satın aldı.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray hisselerinin değerini artırdı!

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 24,7 milyon dolar hisse aldı!

Yabancı yatırımcılar, ekim ayında Borsa İstanbul pay piyasalarında 167,8 milyon dolarlık net alış gerçekleştirildi. Yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senetleri, arasında 24,7 milyon dolar ile Emlak Konut GYO da var.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Sabancı'dan hisse başına 0.10 TL kâr payı!

Sabancı Holding hisse başına brüt 0.10 TL, net 0.085 TL nakit kâr payı dağıtımını genel kurula sunacak. Tarihin 31 Mart olduğu belirtildi.

Yurtdışında yerleşik kişilerin hisse senedi ve DİBS stoku!

Yurtdışında yerleşik kişilerin hisse senedi ve DİBS stoku yayınlandı. Yurtdışında yerleşik kişiler, geçen hafta net 266,5 milyon dolarlık hisse senedi, 477,8 milyon dolarlık DİBS aldı.

Net Turizm, Net Holding'de 50 milyon hisse sattı!

Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor.

Yabancılar Kasım ayında 395 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi!

Yabancılar Kasım ayında 395 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi ve endeks yüzde 2,41 düştü. BİM, 36 milyon dolar ile yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senedi olurken, BİM'i, Verusa Holdüıg ve Enka İnşaat takip etti...

galatasaray hisse net Haberi

galatasaray hisse net

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları'ın hisse fiyatı cuma günü, 3,00 liradan kapanış yaparken ,derbi sonrası  yüzde 20 artışla 3,60 liraya yükseldi. 

Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999'da alan Galatasaray, dünkü karşılamada rakibini 3-1 yenerek puanını 45'e çıkardı ve bir maç eksiği ile ligin zirvesinde bulunan Trabzonspor ile puanını eşitleyerek ikinci sıraya yükseldi.

Analistler, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir engeli aştığını belirterek, artan şampiyonluk şansı ile borsada hisselerin güne güçlü alımlarla başladığını bildirdi. Sportif başarının finansal açıdan önemli olduğunu kaydeden analistler, ligin üst sıralarında yer alan takımların Avrupa kupalarında mücadele ederek önemli gelir elde etme şansı bulunduğunu anımsattı.

Analistler, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin haftaya yüzde 1,58 azalarak 114.984,40 puandan başlamasına rağmen, Galatasaray hisselerinin tavan fiyat olan 3,60 liradan açılış yaptığına...