17 / 05 / 2024

galatasaray hisseleri artış

galatasaray hisseleri artış

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Borsaya ilgi gösteren yabancılar hangi hisseleri artırdı? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcılar şirketlere ilgi göstermeye devam ediyor. Buna göre yabancı yatırıcılar geçen senenin ikinci yarısında bankacılık hisselerini öne çıkarmışlardı. Bu sene de BİST'te yer alan TÜM endeksindeki 514 hisseden 313’ünde pozisyon artmış durumda.

Düzenli temettü veren ve düzenli temettü artıran 8 hisse!

Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden düzenli temettü veren hisseler ve düzenli temettü artıran hisseleri açıkladı.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Tesla’dan satışları artırmak için fiyat hamlesi! İşte O modeller!

Elektrikli otomobil sektörünün dev üreticisi Tesla, satışlarını artırmak amacıyla ABD ve Avrupa'da fiyat indirimleri yaptı. Fiyat indirimine ilişkin haberlerin ardından Tesla'nın hisseleri yüzde 4'e yakın düşüş gösterdi. İşte indirim yapılan O modeller…

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Çinli Evergrande'nin hisseleri atama haberinin ardından yükselişe geçti!

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Galatasaray'a Kemerburgaz müjdesi!

Yapılacak olan tesislerin tahsis sözleşmesini tamamlayan Başkan, yaşanan belirsizliğe son noktayı koydu. Kemerburgaz artık 49 yıllığına Galatasaray'ın kullanımına hazır...

Galatasaray Riva'yla sermaye artırıp artıya geçecek!

Galatasaray Riva’dan gelen para ile sermaye artırımına gidip 521 milyon ekside olan özkaynağı artırmak için SPK'ya başvuru aşamasında.

Galatasaray Riva'da asıl artırmalı ihale haftaya yapılacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı bugünkü yazısında Galatasaray’ın Riva arazisinin ihalesiyle ilgili ifadelerde bulundu. Altaylı, Emlak Konut'un açıklamalarına yer verdi.

Galatasaray Emlak Konut anlaşmasından 300 milyon lira bekliyor!

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş, sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu. Kulüp Galatasaray Emlak Konut anlaşmasından 300 milyon lira bekliyor.

GS hisselerini Riva, FB hisselerini ise Koç yükseltti!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un dün akşam başkanlığa aday olacağına dair açıklamalar sonrası hisseler bugün yüzde 3'e yakın yükselirken, Galatasaray'ın Riva arazisi konusunda yaşanan olumlu gelişmeler ile hisseleri yüzde 16'ya yakın artış yaşadı.

galatasaray hisseleri artış Haberi

galatasaray hisseleri artış

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri, futbol sezonunun başlangıcı sayılan eylül ayında yatırımcısına yüzde 56 kazandırarak son 12 yılın en iyi aylık performansını gösterdi.


Galatasaray Sportif AŞ hisseleri, takımın iyi performansı, önceki aylardaki getirisinin sektör ortalamasının altında kalması, Florya ve Riva arazileri ile ilgili beklentiler sonucu tüm zamanların en iyi ikinci aylık yükselişini gerçekleştirdi. Ağustos ayını 20,64 TL'den tamamlayan Galatasaray hisseleri, eylül ayında yüzde 55,8'lik yükseliş kaydederek 32,16 liraya çıktı.


Galatasaray hisseleri, yüzde 55,8'lik artışla Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında eylül ayında en fazla kazandıran hisse senedi oldu.


Geçen ay Galatasaray'ın ardından yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi yüzde 7,6 ile Beşiktaş olurken, Fenerbahçe yüzde 3,4 yükseldi, Trabzonspor ise yüzde 3,6 ile tek kaybettiren oldu.


Galatasaray'ın değeri bir ayda...