04 / 05 / 2024

Galatasaray hisseleri yükseliş

Galatasaray hisseleri yükseliş

Cuma günü kapanışına göre yüzde 12 yükselişle haftaya başlayan Galatasaray hisseleri, yatırımcısına yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı

Dikkat! Dolar yükselişe devam ediyor!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Dolar/TL yeni güne 8,50 seviyelerinde başladı.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı.

Dikkat! Dolar kuru yükselişe geçti!

Dolar almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 8,44 liradan güne başladı.

Dolar/TL yükselişe geçti!

Yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlayan dolar kuru 8,47 seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin yükseliş trendine mi girdi?

Kripto para borsasının ata birimi olan Bitcoin'in yükselişi hız kesmiyor. Peki, Bitcoin'in yükselişin arkasında ne var? Uzmanlar Bitcoin'in yükselişi hakkında yorumlarda bulundu. 

Bitcoin'de yükselişin sebebi ne?

Kripto paralarda yükseliş tüm hızıyla devam ediyor. Borsanın ana birimi Bitcoin 46 bin dolar seviyesini geçmiş durumda. 

Bitcoin 10 gündür yükselişte!

8 senenin ardından 10 gündür yükselişte olan Bitcoin  41 bin doları geçti. Ethereum da bu hafta yüzde 20 değer kazandı.

Bitcoin yeniden yükselişe geçti!

Kripto paraların en önemli birimlerinden bir olan Bitcoin yükselişe geçerek  40 bin dolar seviyesine yaklaştı.

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı!

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe ons altının etkisiyle hafif yükselişle başladı. Dolar kurundaki anlık dalgalanmalar ons altını ve ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar güne 8,69 lira seviyelerinde başladı.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yeni haftanın dördüncü işlem gününde dolar/TL 8,56 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte son durum!

Milyonlarca insanın yakından takip ettiği, döviz kurları geçen hafta yükselişe geçti ve yükseliş dalgası bu hafta da etkisini gösteriyor. Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününde güne yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 8.77-8.78 seviyelerinde işlem görürken, euro/TL ise 10.41 seviyesinde.

Dolar yükselişe geçti! İşte dolar kuru!

Dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başlayarak 8,72 seviyelerinde işlem görüyor.

Galatasaray hisseleri yükseliş Haberi

Galatasaray hisseleri yükseliş

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray AŞ hisselerinin fiyatı cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulun ardından haftaya yaklaşık yüzde 12 yükselişle başladı.


Galatasaray Kulübünün cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda Dursun Özbek yönetiminin, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesine yönelik projelerle ilgili yetki alması, hisse fiyatının haftaya sert yükselişle başlamasını sağladı. 


Cuma gününü 33,06 TL'den tamamlayan Galatasaray hisselerinin fiyatı, yeni haftaya yüzde 11,9 artışla 37,00 TL'den başladı. Galatasaray futbol takımının Spor Toto Süper Lig'inde haftayı mağlubiyetle tamamlamasına karşın, Riva ve Florya arazilerine ilişkin proje ile gelirlerinin önemli ölçüde artacağı beklentilerinin Galatasaray pay piyasasında alımların güçlenmesine neden olduğu belirtiliyor.


Saat 09.50 itibarıyla cuma günü kapanışına göre yüzde 9 yükselişle 35,96'TL'de dengelenen Galatasaray hisseleri, yatırımcısına ekim ayında yüzde 12, yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı.


Borsa...