11 / 05 / 2024

galatasaray nef sponsorluğu

galatasaray nef sponsorluğu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 15 bin kişilik basketbol salonu projesiyle ilgili detayları anlattı. Özbek, bütün izinlerin alındığı projede sponsorun NEF olduğunu açıkladı.

Nef, minik aslanların futbol coşkusuna ortak oldu!

#HerNefesteBirlikteyiz diyerek yola çıkan ve Galatasaray Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde ve sonrasında minik aslanların tüm gün süren coşkusuna ortak oldu.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Riva'ya Galatasaray dopingi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yer alan arsalar Emlak Konut Galatasaray projesi ile değer kazandı. Galatasaray projesine komşu değerli araziler satışa çıkarılmaya başlandı. 

Sinpaş EuroLeague-Eurocup Sponsorluğu basın toplantısı 8 Şubat'ta!

Türkiye gayrimenkul sektöründeki yeniliklerin öncüsü Sinpaş, tüm dünyanın heyecanla takip ettiği uluslararası bir spor organizasyonunun sponsorluğunu üstleniyor. 

galatasaray nef sponsorluğu Haberi

galatasaray nef sponsorluğu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün her ay gerçekleştirilen olağan pan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.


Türk Telekom Arena'nın yanına yapılması planlanan 15 bin kişilik spor salonu hakkın bilgilendirmenin sunulduğu toplantıda konuşan Özbek şunları söyledi:


"15 bin kişilik basketbol salonu için gerekli izinleri aldık. Salonu öyle projelendirdik ki sadece basketbol oynanacak bir salon olmayacak. Farklı etkinliklerin de yapılacağı bir salon olacak. Sadece maç günü yaşayan bir salon olmaktan çıkacak. Hazırladığımız yerler sayesinde burası 365 gün yaşayan bir mekan haline gelecek. Biz bu projeyi yaparken örnekleri inceledik. Galatasaray'a yakışan bir proje olması için dikkat gösterdik. Salon için artık önümüzde hiçbir engel yok, bütün izinler alındı. Projemiz bitmiştir. 1-2 hafta içinde ruhsatı alarak 15.000 kişilik salon inşaatına başlayacağız. Projenin sponsorluğunu NEF firması üstlendi. 7...