30 / 04 / 2024

Galatasaray otel projeleri

Galatasaray otel projeleri

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray'a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki "Hasnun Galip Binası"nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA'ya "Ek kalkınma projeleri" sunumunda anlattı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

Galatasaray Divan Kurulu'nun gündeminde Riva ve Florya var!

Galatasaray'da Emlak Konut tarafından fesih süreci başlatılan Riva ve Florya projeleri için Divan Kurulu bugün toplanıyor.

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Galatasaray'da başkan değişti, projeler ne olacak?

Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in güven tazelemek için girdiği başkanlık seçimini kaybetmesi sonrasında gözler yeni başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Galatasaray'ın projeleri ne olacak?

Dursun Özbek'in Galatasaray projeleri!

Galatasaray Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek'in görev süresi 2 yıl 8 ay kaldı. 

Galatasaray otel projeleri Haberi

Galatasaray otel projeleri

Galatasaray’ın 4 Aralık 2015’te UEFA’ya Nyon’da yaptığı Finansal Fair-Play savunmasındaki çarpıcı bir proje ortaya çıktı. Mecidiyeköy’de yapımı süren otel inşaatına ek olarak aynı konseptte yeni bir plan hayata geçiyor. Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray’a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu’ndaki “Hasnun Galip Binası”nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA’ya “Ek kalkınma projeleri” sunumunda anlattı. UEFA’ya, otel yapılacak alanın İstanbul’un en merkezi noktası olduğu belirtildi.  

 
Faiz giderine çare Riva’da

Galatasaray heyeti sunumunda, 2 yıl içinde yeniden yapılanmayla beraber; Ali Sami Yen Oteli ile 10 milyon Avro gelir artışı sağlayacağını, Riva arazisindeki gayrimenkul geliştirme projesinin hayata geçmesiyle 50 milyon Avro’luk faiz giderinin kapatılacağını belirtti. Sarı-Kırmızılılar ayrıca lisanslı ürünlerin satıldığı GS Store’lardaki kazançla 6 milyon Avro gelir artışı olacağını, TT Arena’nın 3 yıllık...