03 / 05 / 2024

galatasaray riva florya

galatasaray riva florya

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray’ın borcunun 1.5 milyar dolara yaklaştığını ve bunun yarısının bankalara faiz borcu olduğunu, ayrıca her 5 senede ödedikleri faizle bir Riva'nın gittiğini’’ belirterek genel kurula seslendi: “Sayın Genel Kurul, yolun sonuna geldik..."

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray, Düşler Vadisi Riva projesinden 869.6 milyon TL gelir elde etti!

Galatasaray, 2020 yılı faaliyet raporunda Riva’dan elde edilen gelir tutarını açıkladı. Buna göre, 2020 yılı faaliyet raporuna göre Riva arazisinden elde edilen gelir 869 milyon 621 bin TL oldu.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray Florya arazisinin tapusunu aldı!

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Kulübü yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar Florya arazisinin tapusunu resmi olarak aldı.

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Galatasaray’da Florya bilinmezliği!

Galatasaray SK ile Emlak Konut GYO arasında devir pazarlıkları başladı... Sarı kırmızılılar, projesinin iptal edildiği Florya arazisini geri alabilmek için temaslara başlarken konu ile alakalı olarak birçok soru yanıt bekliyor.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray'ın Riva ve Florya gibi daha önemli konuları var!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Şu aşamada Galatasaray‘ın menfaatleri seçimi göstermiyor. Ama yarın ne gösterir bilemiyorum” diye konuştu...

galatasaray riva florya Haberi

galatasaray riva florya

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Tuğrul Akşar bugünkü yazısında Galatasaray'ın mali durumunu konu aldı. İşte o yazı..


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurul üyelerine konuşurken, “Galatasaray’ın borcunun 1.5 

milyardolara yaklaştığını ve bunun yarısının bankalara faiz borcu olduğunu, ayrıca her 5 senede ödedikleri faizle bir Riva'nın gittiğini’’ belirterek genel kurula seslendi: “Sayın Genel Kurul, yolun sonuna geldik..."


Türk futbolunun yurtiçi ve yurtdışında en başarılı takımlarından birisinin başkanı, kendi kulübü için “Artık yolun sonuna geldik’’ diyorsa, Galatasaray için “Bıçak kemiğe dayanmış’’ demektir.


Başkan Dursun Özbek genel kurul üyelerine, kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkılabilmesi için varlık satışı gerektiğini tüm açıklığıyla dile getirdi. Yani Galatasaray’ın aktifinde yer alan Riva ve Florya’nın değerlendirilmesi için yetki istedi ve genel kurul da bu yetkiyi başkana verdi. Önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın bu gayrimenkullerini...