02 / 05 / 2024

Galatasaray salon projesi

Galatasaray salon projesi

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.

NEF Galatasaray'ın salon projesinin sponsoru oldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 15 bin kişilik basketbol salonu projesiyle ilgili detayları anlattı. Özbek, bütün izinlerin alındığı projede sponsorun NEF olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nisan 2018'de ihale edilen ve 832 milyon 500 bin TL teklifle Öz Er-Ka İnşaat'ın kazandığı Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi...

Galatasaray Florya projesi geliştirilecek, Riva projesi revize edilecek!

GS Başkanı Cengiz, "Bakan ve Emlak Konut Genel Müdürü ile konuştuk. Biz 'Galatasaray'dan ekstra kuruş para çıkmayacak şekilde Florya'yı geliştirelim. Sadece Riva'yı revize edelim.' dedik. . Sözlü mutabakat sağladık.Bugün toplanacaktık ama divan toplantısı nedeniyle erteledik" dedi...

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018!

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların resmi olarak başladığı proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Yılmaz İnşaat işbirliğinde yükseliyor. 

Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi geçtiğimiz günlerde basına tanıtıldı. Resmen satış sürecinin başladığı projede fiyatlar 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Riva projesi nedir?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Galatasaray Riva projesi için satış ofisi kuruluyor!

Galatasaray Kulübünün haziran ayı divan kurulu toplantısı dün yapıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan basketbol salonunda yapılan toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de elde edilen şampiyonluk kupası sergilendi.

Galatasaray Riva projesi Eylül'de satışta! 

Galatasaray’ın Riva arazinde yapılacak projede yaklaşık 1500 villa yer alacak. Eylül ayında satışa çıkacak projede metrekare lansman fiyatları 7 bin TL’den başlayacak...

Galatasaray salon projesi Haberi

Galatasaray salon projesi

Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek döneminde Spor Genel Müdürlüğü'ne (SGM) verilen salon yaptırma taahhüdünün yerine getirilmemesi yeni sıkıntıya yol açtı. 

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre TT Stadı'nın inşaatını yapan yüklenici firma kendine ait işi tamamladıktan sonra SGM, çatının kapatılması için kulübe 28 milyon TL kaynak aktırdı. Dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat bu parayı stadın koltuklarını yaptırmakta kullandı. Polat, SGM'ye de çatının kulüp tarafından yaptırılacağını taahhüt etti. Bu sözün tutulmaması üzerine açılan davadan Spor Genel Müdürlüğü, çatının kapatılması yerine salon yaptırılacağı garantisi ile vazgeçti. 

Özbek yönetimi, ticari alanları 10 yıllığına kiraya vererek salonu sponsorlara inşa ettirecek şekilde hem projeyi hazırladı hem finansmanını sağladı. Ancak yönetim değişince salon projesi sekteye uğradı. SGM’ye verilen sözün yerine getirilmesi için 24 ay kaldı. Bu süre içinde ya...