04 / 05 / 2024

Galatasaray uefadan neden men edildi

Galatasaray uefadan neden men edildi

UEFA'ya finansal kurtuluş yol haritasını sunan Galatasaray'ı UEFA karşılaşmalarından 1 yıl men eden ceza resmen açıklandı. Galatasaray'ın UEFA'ya sunduğu kurtuluş yol haritasının temelinde Riva arazisi vardı.

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Emlak Konut, Riva'dan önce Galatasaray’ın hisselerini uçurdu!

Galatasaray’ın Riva ve Florya arazileriyle ilgili kararı camiada tartışmalara neden olsa da borsa negatif değil, pozitif beklentiyi satın aldı, kulübün hisseleri dün adeta uçuşa geçti, 3.5 yılın zirvesine çıktı. Murat Kurum ise “Galatasaray olabilecek en iyi protokolü imzaladı." dedi.

Galatasaray'ın Riva projesine şartlı onay, Florya'ya red!

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Florya ve Riva arazilerinin satışı konusunda: "Riva'ya şartlı onay veririm ama Florya'ya asla. Florya, neden bu anlaşmanın içine konuyor anlamış değilim. " dedi.

Galatasaray Üniversitesi 3 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası, 22 Ocak 2013’te çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Binanın restorasyonu yaklaşık üç yıldır bekliyor. Peki neden restore edilmiyor?

Galatasaray Üniversitesi neden restore edilemiyor?

Vakıf Başkanı İnan Kıraç, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangının üzerinden 35 ay geçtiğini anımsattı. Kıraç şunları söyledi, “Bugüne kadar bir netice alamadım. " dedi.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde 100 metrelik çatlağa neden oldu!

Marmaray çalışmaları, Zübeyde Hanım Caddesi’nde yer yer 15 cm’yi bulan 100 metrelik çatlağa neden oldu. Pazartesi günü aniden oluşan çatlak aynı gün beton dökülerek kapatıldı. Dev çatlak çevre sakinlerini korkuttu...

Galatasaray TT Arena'nın çıkış tünelini kömür karası yapıyor!

Galatasaray Kulübü, Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçta Türk Telekom Arena'nın çıkış tünelini Soma'da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenledi. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle...

Rant vergisi neden ödenir?

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yaptığı açıklamaya göre rant vergisi ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Peki, rant vergisi nedir? Rant vergisi neden ödenir? İşte rant vergisi 2014...

Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu inşaatı neden durduruldu?

Avcılar Ispartakule – Bahçeşehir Bağlantı Yolu, yol inşaatı durduruldu. Ispartakule sakinlerini 4,5 km'lik yoldan kurtaran bağlantı yolunda inşaat neden durdu? 4,5 milyon TL’lik projede çalışma ne zaman başlayacak? Emlakkulisi.com açıklıyor...

Ceren Kumbasar: İnşaat sektörü kimi neden seçer?

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İnşaat sektörü kimi neden seçer? konusunu kaleme aldı. Hem sivil toplum örgütlerinin hem de ekonomide söz sahibi olan sektörlerin seçimlerdeki tavrı merak konusu...

Galatasaray Küçükçekmece Kürek Tesisleri açıldı!

Galatasaray Spor Kulübü Küçükçekmece Kürek Tesisleri’nde yapımı tamamlanan yeni kamp merkezinin açılışı Başkan Ünal Aysal’ın katılımıyla gerçekleşti. Aysal, "kıdemli şubemize çok güzel bir tesis kazandırıldı." dedi...

Galatasaray uefadan neden men edildi Haberi

Galatasaray uefadan neden men edildi


UEFA'ya finansal kurtuluş yol haritasını sunan Galatasaray'ı UEFA karşılaşmalarından 1 yıl men eden ceza resmen açıklandı.


Mali kriterlere uymadığı için 1+1 ceza alması beklenen Galatasaray şimdilik 1 yıl ceza ile kurtuldu. Bundan sonra kendini toparlamazsa cezaların devamının gelmesi kaçınılmaz. olur.


Galatasaray'ı Yapı Kredi Koray GYO yaktı

Galatasaray'ın UEFA'ya sunduğu kurtuluş yol haritasının temelinde Riva arazisi vardı. 1 milyon 175 bin metrekarelik arazi imar uygulamasından sonra 850 bin metrekareye düşüyor. Galatasaray yönetimi bu araziden en az 250 milyon dolar gelir bekliyordu.


Yapı Kredi Koray GYO, Riva'da yer alan yaklaşık 255 bin metrekare araziyi 63 milyon 300  TL+KDV bedel ile sattığını duyurdu. http://emlakkulisi.com/yapi-kredi-koray-gyo-rivadaki-arsalarini-satiyor/454718 adresinde detayları bulacağınız açıklamada arazinin metrekaresi yaklaşık 250 TL'ye yani yaklaşık 83 dolara geldi. 


Galatasaray'ın arazisi ile Yapı Kredi Koray'ın...