02 / 05 / 2024

Galatasaray ve Emlak GYO

Galatasaray ve Emlak GYO

Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte Cimbom'un mali yol haritası...

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Üç büyüklerin finansal performansı nasıl? Üç büyüklerin finans liginin şampiyonu hangi takım oldu?

KPMG Türkiye, halka açık olan üç büyük spor kulüplerinin finansal verilerinden yola çıkarak finansal performanslarını araştırdı. Raporda; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın net satış ve hasılat gelirleri, borçluluk durumları ve özkaynaklarına ilişkin veriler değerlendirildi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray ve Emlak GYO Haberi

Galatasaray ve Emlak GYO

Galatasaray, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarına SÖZCÜ ulaştı. Nakit akışı sağlamak için 4 senede kasaya girecek bu paranın yaklaşık üçte birinin peşin ödeme karşılığı kırdırılacağı ortaya çıktı. Yönetim, bu sayede döviz borcunun bir bölümünden kurtulacak, fahiş faiz yükünü azaltacak. Transfere de bütçe sağlayabilecek. İşte Cimbom'un mali yol haritası: 


- 508 milyon TL'lik ilk gelir, 5 taksitte ödenecek. Ancak bu paranın tamamı, Deniz Faktoring'e kırdırılacak. G.Saray'a kırdırma işlemi sonrası 340 milyon TL kalacak. 


-  168 milyon TL, Deniz Faktoring'in payı olacak. Yönetim, 4 senede toplam 120 milyon dolar (456 milyon TL) faiz ödemektense yaklaşık üçte biri kadar faktoring payı vermeyi tercih ediyor. 


340 milyon TL (yaklaşık 88.5 milyon dolar) ile Aktifbank'a olan 30 milyon...