05 / 07 / 2024

galatasarayın kıbrıs yatırımı

galatasarayın kıbrıs yatırımı

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti. Ünal Aysal, KKTC’deki havanın karşılaştıkları en dostane hava olduğunu belirtti...

Gayrimenkul yatırım fonları tansiyonu düşürecek, konut arzını artıracak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul yatırım fonlarının, inşaat projelerine yatırım yapabilmesinin önü açılıyor. Böylelikle inşaat firmalarının, projeye başlamak amacıyla ihtiyaç duyduğu finansmana erişimi kolaylaşacak ve konut arzı da artmış olacak.

2024 Nisan'da yabancıya gayrimenkul satışından 452 milyon dolarlık doğrudan yatırım geldi!

Türkiye'ye 2024 yılının Nisan ayında toplam 1.3 milyar dolar tutarında uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi  olduğu belirtilirken, bunun 452 milyon dolarlık kısmı yabancıya gayrimenkul satışından geldi. 

Ne altın ne dolar! Mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan parasını katladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçen ay yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın, ne dolar buna yatırım yapan kazandı...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Her gün 2 temettü hissesiyle yatırım formülü…

Borsa da yatırım yapan birçok kişinin tercihi olan temettü hisseleriyle küçük miktarlarla geliri katlamanın mümkün olduğunu söyleyen Değer Yatırımcılığı bunun yöntemini açıkladı. “Dolardan uzak durun” dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışından ilk çeyrekte 796 milyon dolarlık doğrudan yatırım geldi!

Türkiye'ye yılın ilk çeyreğinde toplam 1.5 milyar dolar tutarında uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi  olduğu belirtilirken, bunun 796 milyon dolarlık kısmı yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte detaylar...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

galatasarayın kıbrıs yatırımı Haberi

galatasarayın kıbrıs yatırımı


KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.


Cumhurbaşkanlığında yer alan görüşmede, Derviş Eroğlu, Ünal Aysal’ı Türk sporu ve Galatasaray Spor Kulübü için yaptıklarından dolayı kutladı. Galatasaray heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, Galatasaray’ın Chelsea ile oynayacağı maçta herkesin Galatasaray’ı destekleyeceğini söyledi.


AYSAL: İMAR SIKINTISINDAN DOLAYI YATIRIM YAPAMIYORUZ


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise KKTC’deki havanın karşılaştıkları en dostane hava olduğunu belirterek, misafirperverliğinden dolayı Cumhurbaşkanı Eroğlu’na teşekkür etti.


Galatasaray Spor Kulübü’nün KKTC’de yatırım planları da bulunduğunu belirten Aysal, ancak imar planında yaşadıkları izin sıkıntısından dolayı projeye başlayamadıklarını kaydetti.


Bu arada Aysal, Cumhurbaşkanı Eroğlu'na Galatasaray forması da hediye etti.


Kırıkhan...