02 / 05 / 2024

Galatasarayın yeni sponsoru

Galatasarayın yeni sponsoru

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Emlak Konut, Riva'dan önce Galatasaray’ın hisselerini uçurdu!

Galatasaray’ın Riva ve Florya arazileriyle ilgili kararı camiada tartışmalara neden olsa da borsa negatif değil, pozitif beklentiyi satın aldı, kulübün hisseleri dün adeta uçuşa geçti, 3.5 yılın zirvesine çıktı. Murat Kurum ise “Galatasaray olabilecek en iyi protokolü imzaladı." dedi.

Galatasaray'ın Riva arazisinde değerleme bilmecesi!

Galatasaray’ın Riva arazisinin 124 milyon dolar olarak değerlenmesi şaşkınlık yarattı. Sekiz yıl önce yapılan değerlemeden sadece yüzde 5 fazla olan bu rakam için uzmanlar, “Bölgede aynı dönemde fiyat artışı yüzde 500” dedi

Galatasaray'ın Riva arazisi için 330 milyon dolar gelir bekleniyor!

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve başkan adayı Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulüpte borçların arttığını belirtirken, UEFA'dan 1 yıl daha men cezası gelebileceğini iddia etti.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Emlak Konut'tan Galatasaray'ın Florya ve Riva arazilerine proje!

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerinde proje geliştirmek üzere imzayı attı. Proje yapımına konu Florya arsası 22,627 metrekare ve Riva arsası ise 1.076,022 metrekare yüz ölçümüne sahip.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Galatasarayın yeni sponsoru Haberi

Galatasarayın yeni sponsoru

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı. Sponsorluk, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçları kapsıyor. 


Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında dün Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-0 yendiği maçla başlayan iş birliği, 3 sezon devam edecek. Sarı-kırmızılılar, anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon lira gelir elde edecek.


Kulüp başkanı Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın Türk futbolunda ilklerin ve enlerin takımı olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını, bizleri yeni başarılara taşımasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 


Uğur Dumankaya da hem gönülden...