04 / 05 / 2024

Galatasaraylı Wesley Sneijder bebek odası aldı

Galatasaraylı Wesley Sneijder bebek odası aldı

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ın eşi, oyuncu Yolanthe Cabau 7.5 aylık hamile. İstanbul, Maçka residence Armani’de oturan çift yeni doğacak oğullarının odası için 100 bin TL harcadı.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Mesut Özil İstanbul'dan ev aldı!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın aldığı yeni tripleks villayla bir başka Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Özil'in evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Dursun Özbek Düşler Vadisi’nden villa aldı!

Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı. Başkan Dursun Özbek ve dernek üyeleri Düşler Vadisi’nden villa alarak Riva’lı oldu. 

Galatasaraylı iş adamları Rivalı oldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği üyelerini ağırladı.

Wesley Sneijder 2 evinin tapusunu Yolanthe Cabau'ya verecek!

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Wesley Sneijder konut işine el attı!

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder konut işine el attı. Yıldız futbolcu Econ İnşaat'ın yeni yatırımları hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul'a geldi....

Galatasaraylı Wesley Sneijder bebek odası aldı Haberi

Galatasaraylı Wesley Sneijder bebek odası aldı

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ın eşi, oyuncu Yolanthe Cabau 7.5 aylık hamile.


Yolanthe 1 ay önce “Bebeğinizin cinsiyeti nedir?” diye soran habercilere “Öğrendik, ama bize kalsın. Söylemek istemiyoruz” demişti.


Çiftin bir oğlu olacak. Bilindiği gibi; Sneijder’ın ilk eşinden de 9 yaşında Jessey adlı bir oğlu var. Jessey, Hollanda’da yaşıyor.


İstanbul, Maçka residence Armani’nin 12. katında oturan çift bebek odası için hiçbir masraftan kaçınmadı. Yeni doğacak oğullarının odası için 100 bin TL harcadı.


Odanın özelliği şu; boyasından mobilyasına kadar tüm malzemesi doğal. Bu arada Sneijder oğlunun Hollanda’da dünyaya gelmesini istedi. İstanbul’daki

özel hastaneler bebeğin doğumunu üstlenmek için...