18 / 05 / 2024

GALAXY GAYRİMENKUL İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

GALAXY GAYRİMENKUL İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Galaxy Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Shıralı Alakbarov,Halil Furkan Ülker imzasıyla kuruldu.

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Çiçeği burnunda Galaxy S23 Ultra'nın bu özelliklerini kimse bilmiyor! İşte o özellikler

Galaxy S23 serisi, 1 Şubat'ta Unpacked etkinliğinde tanıtıldı ve teknoloji meraklılarından büyük ilgi gördü. Serinin göze çarpan modeli,  kendisini Android telefonların amiral gemisi yapan etkileyici özelliklere sahip Samsung Galaxy S23 Ultra'dır. İşte Galaxy S23 Ultra'nın beş yeni özelliği...

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4'ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Yeni Samsung Galaxy Watch 4'ün yeni gelecek güncellemesi, kamera kontrol ve daha fazla fonksiynla beraber geliyor. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Checkout Tech isimli bir YouTube kanalı geçtiğimiz saatlerde Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosunu paylaştı.Peki, Samsung Galaxy S23 Ultra'nın fiyatı ne kadar olacak? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A73 ''Aldın aldın'' ile A101'de! 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101, Samsung Galaxy A73'ü "Aldın aldın" kampanyasıyla satışa çıkardı. Peki, A101'de Samsung Galaxy A73 fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 Samsung Galaxy A73 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Watch5, serisinin ön satışa özel fiyatları belli oldu! Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor.

Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Yeni Galaxy Watch5, serisinin ön satışa özel fiyatları belli oldu! Peki, Samsung Galaxy Watch5 serisi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

64 MP kameralı Samsung Galaxy A52 yarın ŞOK marketlere geliyor! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Şok marketlerde Samsung'un çok satan akıllı cep telefonu Samsung Galaxy A52 yarın satışa çıkıyor. Peki, ŞOK'ta Samsung Galaxy A52 fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

GALAXY GAYRİMENKUL İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede Haberi

GALAXY GAYRİMENKUL İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Galaxy Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  40 bin TL sermaye ile bugün Shıralı Alakbarov,Halil Furkan Ülker imzasıyla kuruldu. 


Galaxy Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarında faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum...