28 / 04 / 2024

galip öztürk metro turizm

galip öztürk metro turizm

Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding hisseleri sert bir şekilde düştü

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

İş adamı Galip Öztürk yeniden yargılanacak!

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, "tasarlayarak öldürme" suçundan aldığı müebbet hapis cezası kesinleşen Öztürk'ün, yeniden yargılanmasına ve infazın durdurulmasına karar verdi.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

galip öztürk metro turizm Haberi

galip öztürk metro turizm


Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan şirket hisseleri sert bir şekilde düştü. 


Yargıtay 1. Ceza Dairesi, işadamı Galip Öztürk'e Kuvvet Köseoğlu'nun öldürülmesine azmettirmek suçundan verilen müebbet hapis cezasını onadı. Haberin ardından Borsa İstanbul'da işlem gören Öztürk'ün ortaklığının bulunduğu şirket payları sert bir şekilde düşüşe geçerek yatırımcısına yüzde 10'u aşan kayıplar verdi. 


İlk seansta genel olarak yatay bir seyir izleyen hisseler ikinci seansta Yargıtay kararının ardından taban fiyatları gördü. Galip Öztürk'ün yüzde 37,68 ile hakim ortağı olduğu Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in pay fiyatı ikinci seansta 0,54 liraya gerileyerek taban olurken, yatırımcısına günlük bazda yüzde 10 kaybettirdi. 


Galip Öztürk'ün payı olan diğer şirketlerden, Vanet Gıda yüzde 15,87, Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler...