29 / 04 / 2024

Galleria AVM yıkım çalışmaları

Galleria AVM yıkım çalışmaları

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Galleria AVM yıkılacak!

TÜRKİYE'NİN ilk AVM'si olan Galleria yıkılacak yerine otel ve rezidans yapılacak. 1988 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılan Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor.

Galleria AVM yıkılacak mı?

İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Bünyesinde Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar $ harcanacak. Projede Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda yeniden şekillenecek.

Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki AVM yıkılıyor!

Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı'nın genişletilmesi kapsamında, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile atıl durumdaki alışveriş merkezinin (AVM) yıkımına başlandı.

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi!

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi. Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı.

Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından inşa edilen Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor.

Atakule AVM yıkım faaliyetleri mahkeme kararına kadar durduruldu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Atakule Alışveriş Merkezinin kule kısmı yerinde kalmak kaydıyla alçak kütlesinin yıkılıp yeni baştan inşa edilmesi faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı...

Atakule AVM yıkım durdurma davası reddedildi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformunda bugün yapılan açıklamaya göre,Ali Ragıp Buluç'un "Yıkımın Durdurulması" yönündeki ihtiyati tedbir talebi, Mahkemece 21.05.2014 tarihinde reddedilmiştir...

Galleria AVM yıkım çalışmaları Haberi

Galleria AVM yıkım çalışmaları

Bakırköy Belediyesi ile denizde yaptığı dolgu çalışmaları nedeniyle yaşadığı tartışmayla gündeme gelen İstanbul Ataköy sahilindeki İstanbul Turizm Merkezi projesinin detayları belli oldu. Halen bünyesinde dönemin Başbakanı Turgut Özal’ın girişimiyle 1988 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’yı da barındıran yeni proje için 1.5 milyar dolar harcanacak. Yeni yatırım kapsamında Galleria yıkılarak dolgu yapılan alanda semt konseptinde yeniden yapılanacak. Yatırımı gerçekleştiren DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, yeni projenin en az 6 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Projeyi 5 yıl içinde bitireceklerini belirten Kıran, günlük 100-120 bin ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Kıran “Geçmişte burayı nasıl Regata’dan Ataköy Marina Park’a dönüştürdüysek, İstanbul Turizm Merkezi de insanımızın nefes alacağı, denize kavuşacağı bir yer olacak. Biz  İstanbullular’ın yalnız...