05 / 05 / 2024

galtasaray florya ihalesi

galtasaray florya ihalesi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut tarafından bugün satışa çıkarılan Galatasaray Florya arsasına 747,4 milyon TL teklif verdi...

Emlak Konut GYO Florya Evleri için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi'nin kazananı belli oldu. Yüklenici Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalar atıldı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 385 milyon TL ile YP İnşaat verdi. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesi ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi ertelendi. Peki dev projede yeni ihale tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesinin ihalesi 10 Eylül'de!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Galatasaray Florya arazisinin ihalesi gelecek ay yapılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek ay Florya arazisi için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Koru Florya AVM ihalesi durduruldu!

15 NiSAN'da gerçekleştirilmesi planlanan Koru Florya AVM ihalesi iptal edildi. İstanbul 4. İdare Mahkemesi TOKİ'nin cevap verme süresi geçirilinceye kadar yürütmenin durdurulması isteminin kabulüne karar verdi.

Koru Florya AVM satış ihalesi iptal mi?

15 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan Koru Florya AVM ihalesi iptal edildi. İstanbul 4. İdare Mahkemesi TOKİ'nin cevap verme süresinin geçirilinceye kadar yürütmenin durdurulması istemi hakkında kabulüne karar verdi.

Koru Florya AVM satıldı mı?

Bakırköy Florya'daki Koru Florya AVM projesinin ihalesi bugün TOKİ tarafından yapıldı. 730 milyon liralık muhammen bedel ile satışa sunulan Koru Florya AVM ihalesine katılım olmadığından satış gerçekleşmedi...

Koru Florya AVM davasında son durum ne?

Koru Florya AVM davasında mahkeme Bakırköy Belediyesi'ne, Arke İnşaat'a ve TOKİ'ye 15 gün süre verdi. Bu süre içinde de tadil ruhsatının iptali ve yürütmenin durdurulması kabul edildi. Bu durumda Koru Florya AVM satış ihalesi ne oldu?

TOKİ Koru Florya AVM fiyatı!

TKİ Koru Florya AVM ihalesi 5 Şubat 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek. AVM Bakırköy-Şenlikköy'de konumlandırılıyor. İşte TOKİ Koru Florya AVM fiyatı...

Koru Florya AVM ihalesi ne zaman?

3 katı ticari, 2 katı otopark olarak tasarlanan Koru Florya AVM 730 milyon TL muhammen bedelle TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Peki Koru Florya AVM ihalesi ne zaman?

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi!

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi 5 Şubat'ta gerçekleşecek. 730 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan AVM 5 katlı olarak inşa edildi. Proje Aydınlı-Metal Yapı-Arke-Vizyonlife tarafından inşa edildi.

Avrupa Konakları Florya'da örnek daireler görücüye çıktı! 1 milyon 630 bin TL'den!

Avrupa Konutları'nın Florya'da inşa edilen son projesi Avrupa Konakları Florya da örnek daireler görücüye çıktı. Kişiye özel olarak hazırlanan dairelerde fiyatlar 1 milyon 630 bin liradan başlıyor

galtasaray florya ihalesi Haberi

galtasaray florya ihalesi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihale hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen "İstanbul Bakırköy Florya Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumu sonuçlandı. Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat'tan oluşan ortak girişim grubu sözlü turun sonunda kapalı zarf ile; arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 2 milyar 20 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 747 milyon 400 bin TL teklif verdi. İş ortaklığı ihalede en yüksek 3'ncü teklifi verdi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Bakırköy Florya Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunda, Şirketimiz ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic.A.Ş.' den oluşan ortak girişim grubu sözlü...