15 / 05 / 2024

Galva Metal ortakları

Galva Metal ortakları

Çelik devlerinden Almanya merkezli Wuppermann Group, Galva Metal ile ortak olurken, Avrupagöz ise yüzde 50 hissesini S. Arabistan merkezli Nesma Holding ve Reaya Holding’e 52 milyon TL’ye sattı

Galva Metal Romanya'da yeni fabrika kuracak!

Çelik servis merkezi Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak.

Metal Gayrimenkul kar dağıtım politikasını açıkladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 29 Nisan 2014 tarihinde alınan kararla şirketin kar payı dağıtım politikasını açıkladı. Kar payı dağıtım önerisinin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi...

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi, Taha Bilik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Onur İş Hanı'nda kuruldu.

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydınlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mustafa Akyüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

İnoksan, iş ortakları ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi!

İnoksan standında toplanarak markanın gücünü tüm sektöre lanse eden İnoksan’ ın iş ortakları, fuar ziyareti sonrası tüm İnoksan ekibinin katıldığı akşam yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi, Sinan Elikara tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Uğraşkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Rayana Residence A Blok'ta kuruldu.

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Baştekin tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Metin Elikara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

GÜBRETAŞ, ortaklarına temettü dağıtacak!

2013 yılını satış rekoruyla tamamlayan GÜBRETAŞ, ortaklarına temettü dağıtacak. Satışlarda yüzde 7,3’lük artışla yeni rekoruna ulaşan GÜBRETAŞ, 2013 yılını 2 milyar 265 milyon TL konsolide ciroyla tamamladı.

Galva Metal ortakları Haberi

Galva Metal ortakları



Çelik işleme sektöründe 140 yılı geride bırakan Almanya merkezli Wuppermann Group, Kocaeli’nde uluslararası çelik ticareti yapan ve çelik servis merkezine sahip Galva Metal’e ortak oldu. Geçtiğimiz yıl 526 milyon euroluk satış gerçekleştiren Wuppermann Group, 2005 yılından bu yana sürekli büyüyen ve geçtiğimiz yıl 32 milyon euro ciroya ulaşan Galva Metal’in yüzde 35’ini satın aldı. 


Wuppermann AG Mali İşler ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Dr. CL Theodor Wuppermann, gerçekleştirdikleri bu yatırım ile büyüyen Türkiye pazarına doğrudan erişeceklerini, böylece buradaki satış faaliyetlerini genişleteceklerini vurguladı. 


İki şirketin işbirliği 2012 yılında başladı 


Dr. Theodor Wuppermann, “Bu genç ve dinamik firma ile işbirliğimiz 2012’de başladı. Bu, Batı Avrupa dışında hisse alımı, büyüme yolunda devam etmememiz için tutarlı bir adım” dedi. 


Galva Metal Genel Müdürü ve çoğunluk hissedarı Tolga Kısacıklıoğlu...