17 / 05 / 2024

Gamze İlgezdi

Gamze İlgezdi

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara 'saray gibi' döşendi.

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Kortaş Hafriyat Madencilik Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortaş Hafriyat Madencilik Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çevik tarafından kuruldu.

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Gamze İlgezdi Haberi

Gamze İlgezdi

CHP milletvekili ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin Kadıköy'de satın aldığı süper lüks 3 daireye ilişkin önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Four Winds Rezidans'ın 18'inci katın tamamını satın alan Gamze İlgezdi'nin, 349, 151 ve 155 metrekarelik üç daireyi birleştirerek tek bir daire haline getirdiği, 12 milyon 350 bin dolarlık 3 dairenin içine de 8 milyon dolar harcadığı ortaya çıktı. 


KOMŞULAR DA İSYAN ETTİ 


Kadıköy'deki lüks Four Winds kulelerinde, 4+1 daireler 4 milyon 350 bin, 3+1 daireler 3 milyon 600 bin, 2+1 daireler 2 milyon 750 bin, 1 +1 daireler ise 1 milyon 600 bin dolardan satılıyor. Gamze İlgezdi, 7 Haziran seçimlerinden önce, Four Winds'in 18'inci katındaki dayalı döşeli 3 daireyi, birleştirip 655 metrekarelik tek daire yapmak üzere satın...