02 / 05 / 2024

Gangnam Style psy

Gangnam Style psy

'Gangnam Style' adlı şarkısıyla tüm dünyayı sarsan Güney Koreli şarkıcı PSY, 1.25 milyon dolara ev aldı

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Novis Style Avsallar 16 ay taksit fırsatıyla satışta! 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatları kaçırmayın!

Novis Style Avsallar projesinde 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Style’da büyük indirim başladı!

Volkswagen Caddy Style nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele büyük indirim geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Caddy Style'a ne kadar indirim geldi? Fiyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Tatilin en hesaplı yolu: Karavan! LMC Style 450D karavan fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle beraber karavan fiyatları araştırılmaya başlandı! Peki, LMC Style 450D fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı karavan! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Egeli Proje tarafından İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Egeli Style Evleri satışa çıktı. Proje 2020 yılının Ocak ayında teslim edilecek... 

Life Style Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Life Style Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hajıtham Shorbajı, Abdelrahman Semrın ve Ibrahim Sumrain ortaklığında kuruldu.

St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nour Eddın Alkahal tarafından kuruldu. 

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim!

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim için 0312 385 17 69 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.368 tane daire ve 4 tane ticari birimden oluşan proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Gangnam Style psy Haberi

Gangnam Style psy

PSY, Beverly Hills'teki iki odalı apartman dairesi için peşin ödeme yaptı. 34 yaşındaki yıldız, yatırımını gizli tutmak istedi, ancak ev aldığı basına yansıdı. PSY'ın 'Gangnam Style' adlı şarkısıyla 7.9 milyon dolar gelir elde ettiği belirtiliyor. Video paylaşım sitesi Youtube'da ilk 2 ayda 280 milyon kez izlenen ve 2.8 milyon kişinin beğen butonuna tıklayarak en çok beğenilen ve izlenen videolar arasına giren Güney Koreli şarkıcı PSY, bir fenomene...