07 / 07 / 2024

gap anlaşmaları iptal

gap anlaşmaları iptal

Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) en önemli ayaklarından olan sulama projelerinde, İsrail'in de dahil olduğu yabancı ülkelerle yaptığı anlaşmaları iptal etti. Ankara, Suriye'ye her zaman olduğu gibi, 500 metreküp su göndermeye de devam edecek...

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu? Herkes bu sorunun cevabını arıyor.

3 bankada şok karar! Emekliye 22 bin TL ek gelir!

Anlaşmalar iptal ediliyor, promosyonlar 22 bin TL'yi aştı! 3 bankada deprem! Emekli maaş promosyonu kampanyaları bankaları birbirine kattı!

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.

Merkez Bankası'nın swap anlaşmaları 28 milyar dolara ulaştı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri merkez bankaları arasında imzalanan 5 milyar dolarlık swap anlaşması ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam swap anlaşmalarının büyüklüğü 28 milyar dolara ulaştı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm anlaşmaları hızlandı!

Eyüpsultan'ın İslambey mahallesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm için ofislere gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Suriye ile İran arasında yeniden imar anlaşması yapıldı!

İranlı şirketler ve Suriye arasında, Suriye'nin yeniden imarı için anlaşmalar yapıldığı bildirildi. Suriye Başbakanı İmad Hamis başkent Tahran'da Cihangiri ile bir araya geldi...

10’uncu Boğaziçi Zirvesi’nde gayrimenkulde önemli iş birlikleri gerçekleşecek!

İstanbul 10'uncusu 27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. 90 bin ülkeden 3 binin üzerinde katılım olması beklenen zirvede çok ciddi iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekleniyor...

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Türkiye Varlık Fonu'ndan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Sönmez, "Projede ilk etapta inşaatın tamamlanması için müteahhit şirketlerle görüşmeleri hızlandırdık ve her biriyle kamu yararını gözeterek rayiç bedellerin altında oldukça makul meblağlar üzerinden anlaşmalar yaptık" dedi...

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

gap anlaşmaları iptal Haberi

gap anlaşmaları iptal

GAP'ın sulama ayağının yüzde 100 Türk kamu malı olması için İsrail dahil tüm yabancı ülkelerle yapılan anlaşmalar iptal edildi.


Star'ın haberine göre,çözüm sürecine de katkı sağlayan Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) en önemli ayaklarından olan sulama projelerinde, İsrail'in de dahil olduğu yabancı ülkelerle yaptığı anlaşmaları iptal etti. Ankara, Suriye'ye her zaman olduğu gibi, 500 metreküp su göndermeye de devam edecek. Ankara, GAP Projesi'nin sulama ayağının, 'yüzde yüz Türk kamu malı' olması için fiili ve resmi çalışmalara başladı. Edinilen bilgilere göre, stratejik önemi ve ekonomik getirisi ile dünya aktörlerini en çok ilgilendiren projelerden biri olan GAP'ın sulama projelerinden, yabancı ülkelerin hepsi çıkarıldı. Daha önce ABD, Hollanda, İspanya ve İsrail ile imzalanan sulama ve kredilendirme anlaşmalarının hepsi iptal edildi.


"SURİYE'YE SU VERECEĞİZ"

Projeler, DSİ tarafından...